Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a végleges...

Csalárdi András kérdése:

Mi a véleményetek a végleges szőrtelenítésről?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam róla,már régóta gondolkodom, hogy megcsináltatom, csak hát elég drága egy ilyen kezelés és nem tudom, hogy valójában mennyire hatásos. Aki volt már lyenen, mik a tapasztalatai? Előre is köszi a válaszokat!:)
2014. szept. 29. 10:53
 1/3 anonim válasza:

Nekem nagyon kellemetlen volt, kifejezetten fájt. Olyan érzéshez tudom hasonlítani, mint amikor csipesszel megfogsz egy szőrszálat és elkezded kihúzni, de nem húzod ki, mint amikor csak becsípődik a szőrszál valahova.

És ezt alkalmanként másfél órán keresztül érezni. Két alkalom után meguntam, és abbahagytam. Ennyit nem ér az egész, ráadásul nem vállalnak garanciát arra, hogy később nem nő ki újra.

2014. szept. 29. 11:06
 2/3 anonim válasza:
De jó lenne, ha ez lenne a legfontosabb politikai kérdés.
2014. szept. 29. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
az, hogy nem végleges és szerintem a gyanta így jobban megéri (már csak az ár miatt is)
2014. szept. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!