Mi a véleményetek a végleges szőrtelenítésről?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 08:56
1/4 II.Dartheon válasza:
Ezt biztos az elektronikus eszközök kérdéskör alá akartad tenni, nem az egészség kategóriába? :D
Nos.. amúgy jó dolog lehet, ah valóban működik, és nem nő a helyére új, csak ne mtudom, hogy megéri-e a műtét árát, meg amit ebbe belefektetsz.
2/4 anonim válasza:
Én jó ötletnek tartom, meg is próbáltam, csak sajnos szőke, világos szőrszálakra szinte lehetetlen megcsinálni, így nekem nem vált be. De unokatesóm megcsináltatta magának, azóta is irigykedem rá.
3/4 anonim válasza:
Tehat elektronika. Fogj egy vodor vizet ontsd magadra majd 2 rezkabelt dugj bele a konnektorba ugy h a veget fogod, majd ha eszhez tertel kb 2 ora mulva a felallt szoreidet megvilagitva ki tudod huzni vagyvagni egy szamitogep futo ventilatorral . Vigyazz be ne kapja mert az faj!!
4/4 anonim válasza:
Végleges szőrtelenítés nincs, csak tartós. Bizonyos időközönként a kezelést mindig ismételni kell.
Nekem bevált, sokkal ritkább, vékonyabb szálú szőr nő, ahol nő, foltokban pedig már egyáltalán nem nőtt vissza. Ahhoz képest amilyen volt, nekem ez nagy eredmény. Egyébként nagyon fehér bőröm van és nagyon sötét szőröm.
Megjegyzem ma már a szőke szőrszálakra is van valami "festéses" technika, ami után használ rá a szőrtelenítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!