Kinek mi a véleménye az IPL-es végleges szőrtelenítésről?
Jó ezt olvasni, én is most vettem egy 6000-es Remington, őszintén kíváncsi leszek az eredményére. Mégcsak az első kezelésen vagyok túl, így nem várok csodákat, de szerintem hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb, mint kozmetikushoz/szakemberhez járni villantani.
Én csak lábon és hónaljon fogom használni, a lábamat is erősen fontolgatom, hogy nem csinálom többet, mert ott nem olyan erős a szőr. Ha a hónaljamon csak meggyengíti, már az is jelentős eredmény lesz! Jelen állapotomban már mindennap borotválnom kellett nyáron, hogy szép sima maradjon. Egy égő elvileg 1500 villantásra elég, a két hónaljam egy kezelése volt kb 15 villantás és akkor már sokat mondok. Szerintem jobban megéri így!
Kedves első válaszoló! Te milyen fokozaton használod a készüléket és hány kezelés után vettél észre változást?
A felújított égőkre esetleg vállalnak garanciát, hogy az ugyanolyan hatásfokkal működik, mint egy új?
Kedves második válaszoló!
Azóta sikerült elérned valami eredményt a készülékkel?
Igen. A lábamon abbahagytam a kezelést, ellenben a hasamon lévő néhány kósza szőrszálat eltüntette a második villantás már.
A hónaljamon teljesen elvékonyodtak a szőrszálak, foltokban elkezdett eltűnni, mostmár alig van. A napi borotválkozást lecseréltem hetire ennek segítségével és akkor is csak azt a néhány szálat kell lehúzni, ami még nő. A foltos kopást annak tudom be, hogy nem látom rendesen tükörből hol villantom, valószínű ezeket a részeket kihagytam olykor. Dolgozom rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!