Lányok! Nektek is vannak szőrszálak a mellbimbótok
környékén?
Figyelt kérdés
légyszi ne küldjetek ilyen primitív stílusú, vicceskedő válaszokat, nyilván nekem sem 2 centis vastag fekete szőrök nőnek onnan, csak ilyen alig látható kicsik. másnak is van ilyen vagy ez már durvának számít? kiszeditek?
Nekem is van,nem is kevés.Olyan szőke pihe szőr az sok ,de nagyobb feketéből is van jó pár szál. Ezeket kihúzogatom,vagy csak lenyírom,a szőkéket hagyom.
2014. szept. 29. 10:44
2/10 anonim válasza:
Van pár darab sötét. Ki szoktam tépni őket.
2014. szept. 29. 10:47
3/10 anonim válasza:
Nekem is van. Igazából az egész cicim pihés, de a bimbóim körül van néhány vastagabb, hosszabb szál. Azokat néha, mikor eszembe jut, szemöldökcsipesszel kihúzom. Engem egy picit zavar, de még se exektől, se a páromtól, se a kisbabámtól nem érkezett rá panasz :)
Szerintem nem, egyáltalán nem durva, nyugodj meg :)
2014. szept. 29. 10:49
4/10 anonim válasza:
Van néhány sötétebb szál, kiszedem őket szemöldökcsipesszel.
2014. szept. 29. 10:53
5/10 anonim válasza:
Nekem pont nincs, de tudom hogy sok nőnek van.
2014. szept. 29. 11:26
6/10 anonim válasza:
van néhány
ami kicsit hosszabb és zavar, azt szemöldökcsipesszel kiszedem
2014. szept. 29. 13:49
7/10 anonim válasza:
Nekem is inkább szőke, de van 1-2 csúnya fekete. Azokat levágom, mert egyszer csipesszel húztam ki, és a falat kapartam utána.
2014. szept. 29. 14:12
8/10 anonim válasza:
Nekem hosszú feketék is vannak, meg kis szőkék is, ki szoktam tépni.
2014. szept. 29. 21:32
9/10 anonim válasza:
igen
2014. okt. 1. 10:36
10/10 anonim válasza:
Szintén, nekem is az egész szőke pihés (bár én már inkább csubakkának látom), a bimbó körül feketék is vannak, úgy 4-5 szál, de azokat kihúzogatom.
Mondjuk én szerencsétlenebb vagyok tőletek, mert az elmúlt héten tapasztaltam, hogy mindkét cicimből is egy óriási szőrszál állt ki. Ciki. Szerintem fogamzásgátlótól, de passz.:( (egyébként gyenge hormonzavarra való fog.gátlót szedek)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!