Korpásodásra sima ecet?
Figyelt kérdés
Nagyon korpásodik hajam már elég régóta. Voltam már 2 bőrgyógyásznál is, de egyik se vált be. Használtam már Nizoralt is Selson Blue-t is. Teljesen tanácstalan vagyok. Arra gondoltam, hogy talán az ecet jó lehet-e? Úgy hallottam, hogy a bőrgombára régen ezt használták. Jó lehet fejbőrre is? Nem tennék kárt?2014. szept. 27. 12:51
1/2 anonim válasza:
Almaecet jó rá! ugyanannyi víz+ ugyanannyi ecet.
Leöblögeted hajmosás előtt, vagy bekened a fejed vele, egy órát rajtahagyod, ha nem csípi a fejed nagyon, és durván korpás a fejed akkor éjszakára is rajtahagyhatod
2/2 anonim válasza:
Úgy hallotam jó rá az ecet.
Amit én még korpás hajra kipróbálnék, az a teafa olajos sampon. Vagy akár csepegtess pakolásba teafa olajat, és fél óráig hagyd rajta.
De az ecet az ocsóbb, szóval azt próbáld ki először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!