Most 17éves vagyok,163cm, és 50kg, kicsi a mellem. Van
még esély a növekedésre?
A mell méretét inkább a genetika határozza meg(persze a testsúly is,de kisebb mértékben-ismerek nagyon vékony lányt,akinek nagy melle van és fordítva is).Nőhet is,nem is-egyénfüggő.Én 20 éves vagyok,jelenleg 75B-s a mellem,15éves koromban is ilyen volt,aztán nőtt egy kicsit,kb olyan 80-asra,de nagyon sokat fogytam(addig is nagyon vékony vtam),úgyhogy most megint egy kicsit kisebb,75B-s.
2010. jan. 20. 21:04
2/10 Michiyo Morgenstern válasza:
persze :) az ember 21 éves koráig nő, de ez függ átlagmagasságától, ha ők is kb. ennyik, nem nagyon fogsz nőni. én 15 vagyok, 168 cm, és 62 kiló :S továbbá a lányok az első menstruációjuk után nem nagyon nőnek, max. pár centit.
2010. jan. 20. 21:06
Hát ez a legnagyobb ámítás, hogy a lányok 21 éves korukig nőnek. Én 11 éves korom óta egy centit sem nőttem, a mellem sem nőtt 12-13 éves korom óta semmit. 10 éves korom óta menstruálok. Na akkor hogy is van ez a "21 éves korodig nő"?
Vess össze pár dolgot. Pl.: mióta menstruálsz? A testmagasságod nő-e még, ha nem, mióta nem. A családod nőtagjainak mekkora mellük van? És meddig nőtt nekik? Arányos a tested a melledhez?
2010. jan. 20. 21:56
2010. jan. 20. 21:56
5/10 A kérdező kommentje:
köszi!
hát két nővérem van a fiatalabbiknak hatalmas van..az idősebbnek nem túl nagy..anyukámnak is nagy van,nyilván a szülés is besegített.Lehet,akkor ketten kicsit örököltünk?:(
Szerintem ha 17 évesen kicsi a melled, akkor abból már nem lesz nagy. :( Az ember 21 éves koráig fejlődik (ez stimmel), de ezek a hormonális változásokra is vonatkoznak. Az igaz, hogy a nők az első menstruációjuk után már csak pár cm-t nőnek. Fiúknál valóban történhetnek csodák: keresztapám pl. egész középiskolában általános iskolásnak nézett ki, mert olyan pici volt, aztán 18 évesen egy nyár alatt nőtt 20 cm-t és hízott 30 kg-t scak úgy magától. A genetikáról annyit (a mell szempontjából), hogy érdemes a tág scaládi kört is megvizsgálni. Nekem ugyanis már 13 évesen 70C-s volt a mellem és a családban egyes egyedül az apai nagymamának volt nagy melle, unokatesóimtól kezdve anyukámig mindenkinek kifejezetten kicsi.
2010. jan. 21. 08:30
Én is 163cm vagyok és pont 50 kg:D
És kicsi a mellem...Nekem a terhesség alatt se nőtt szinte semmit,tejem se volt.Ugyanolyan maradt,mint eddig.Viszont nem tudom,lehet neked nőni fog.Ez alkat függő.
22/L
2010. jan. 22. 10:51
8/10 A kérdező kommentje:
remélem azért még tényleg vannak csodák...legalább egy méretet...:(
Nem ámítás,a lányok 21éves korukig is nőhetnek-ez anatómia könyvben benne van,attól,h valaki nem tapasztalja,ez lehetséges.Persze nem cm-eket kell várni,de pár mm lehetséges,amit nem nagyon lehet észrevenni,de van akinél jelentősebb,én 19-20éves korom között nőttem 3-4cm-t.A mell is ilyen,nem valószínű,h sokat fog nőni 15-16éves kor után,de van rá egy kis esély.
2010. jan. 24. 13:10
Nem mondta senki, hogy lehetetlen, és hogy nincs ilyen. Csak hogy ne várjon csodákat.
2010. jan. 24. 21:10
Kapcsolódó kérdések: