Ha a pár napja hennával festett hajat újra befestem hennával, mennyi az esély, hogy sötétebb lesz?
Üdv!
Tapasztalt hennázók! A minap én is befestettem hennával a hajam, világosbarna az eredeti hajszínem, így egész természetes hatású vörösesbarna árnyalat lett a végeredmény. Néhol azonban valahogy kimaradt a festék, így újrafesteném, hogy eltüntessem ezeket a részeket.
Szerintetek, ha újra bekenem az egész hajat sötétebb lesz a végeredmény mint az előző? Mert lehetőség szerint ugyanilyet szeretnék. (2,5 óra kellett, hogy ezt a színt elérjem) Már azért is mert, ha most még sötétebb lesz, nehogy tőfestésnél meg elüssön majd a szín. Az intenzívebb vörösnek persze örülnék, de sötétebbet nem szeretnék. Tippek?
Valamint a világos haj mellett sajnos fekete szemöldökkel áldott meg az ég, ezt is szeretném összhangba hozni a hajammal. Olvastam, hogy a henna alkalmas szemöldökfestésre is. Ilyen esetben is megfogná? Tapasztalatok?
Köszi a válaszokat!
Szemöldökre nem jók! Legalábbis az enyémre az van írva, hogy tilos!
Milyet használsz? Mert nagyon nem mindegy!
Ja, akkor tudom, melyik.
A hajadra nyugodtan rakd rá újra, tapasztalatom szerint az újabb réteg nem lesz jelentősen más, mint az első. (Vélhetően sokkal nagyobb a különbség az eredeti színed és a hennázott közt, mint a két hennázott közt!)
A szemöldököd viszont nem fogja befogni, ha tényleg fekete. Adhat neki enyhe vöröses csillogást, de világosítani a henna nem tud.
Azért kérdeztem, milyet használsz, mert létezik olyan hajfesték, ami hennás, de ugyanúgy működik, mint a normál festékek, vagyis először kinyírja a haj saját pigmentjeit és utána színezi újra. Ez a hennapor viszont nem ilyen.
Szerintem menj el kozmetikushoz, viszonylag olcsón befesti a szemöldököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!