Ez jó házisampon recept?
Figyelt kérdés
Most találtam a neten. A lényge, hogy összekeverek egy pohár csallánteát két evőkánaál szódabikarbónával(ez nem túl sok?), fél evőkanál mézzel, egy csipet sóval és propolisszal. Ez után pedig nem is írt ecetes öblítést. Szeretném kipróbálni, de félek, hogy nem tisztítana elég jól. Szerintetek? És mennyi propoliszt tegyek bele, csak mert nem írták a mennyiségét.2014. szept. 22. 16:22
1/2 A kérdező kommentje:
És baj lenne, ha tea helyett sima vizet használnék?
2014. szept. 22. 16:27
2/2 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy nekem az ecetes víztől mintha fakulna a hajam, ezért szeretnék valami mást. Ugye a tojssampont a citrom miatt inkább ki se próbálom. Elég világos hajam van, de én az ecetes víztől még vilgosabb lett. Ez a baj. :(
2014. szept. 23. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!