Aknés, pattanásos bőrre való szappant hogyan alkalmazzam hatásosan?
Ugyebár vannak az Ilcsi féle feketeszappanok, én magam most 100%-os teafaszappant vettem
De hogyan használjam?
- Minden este, vagy csak hetente 1X, 2X? - ugyebár ezek a szappanok azért szárítanak rendesen
- Mossam át vele az arcom, mintha kezet mosnék, vagy hagyjam rajta 1-2 percig, és úgy öblítsem le?
- Használjam mindig ugyanazokon a napokon, vagy ha látom, hogy pattanásom lesz, akkor is használhatom?
Teafaszappant még nem használtam, viszont az ilcsi fekete szappanját használom.
Hát nem tudom menyire szárító hatásó a teafa szappan??, mert az ilcsi fekete szappan az, ezért heti 1x. 2x kell használni, a zöld szappant viszont akár minden nap is lehet.
Én úgy szoktam, hogy heti 2x, mosom meg vele az arcomat. A Rossmann-ba vettem kozmetikai kesztyűt pár száz Ft volt, felhúzom a kezemre, nyomok az arcomra a szappanból és a vizes kezstyűvel jó alaposan átdörzsölöm.
A kozmetikusomtól lestem el, így csinálja ő is xD
Hogy hogyan használd, az attól függ, hogy indennapos használatra van-e vagy , olvasd el a hsználati utasítását.
De lehet akkor is, ha sok pattnásod van, vagy már látod, hogy jönnek elő.
De próbáltad már sz ilcsit? nagyon szuper termék :)
Köszi, de amíg a Teafaszappan 380Ft, addig az Ilcsi ha jól tudom 1500-2000 között mozog...
Amúgy ez rendes keményszappan..nem folyékony...használati utasítás meg nincs, mivel egy sima szappan...
De azért szárít rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!