Szerintetek szép hogyha egy fiatal lánynak ( 15 éves ) sötét haja, világos bőre és kék szeme van?
Ennyiből, amennyit elmondtál, nem sokat lehet megállapítani. Jó, tudjuk a szemed, hajad, bőröd színét, de ettől függetlenül még lehetsz egy ronda, pattanásos lány is.
Egyébként ez meg olyan, hogy kinek mi a szép. Van akinek a sötét haj jön be van akinek a szőke.
Nem tudom mennyire játszik be a kromatikus aberráció a fotón, de a szemszín nekem inkább zöldes árnyalatú (vagy a monitorom színbeállításában, vagyis AZ ÉN KÉSZÜLÉKEMBEN VAN A HIBA), ami nekem kifejezetten tetszik. A Hajad színe is szép (igazából csúnya hajszínt én még nem igazán láttam a Besenyő Margit rózsaszín haját és egy-két idősebb hölgy világító pirosra festett haját leszámítva), noha a szőke és vörös színért nem vagyok oda, de sok kivételt láttam már ilyenekből is, egy arc, vagy épp személyiség nagyon könnyen képes változtatni ezen álláspontomon.
Azért egy teljes arckép jobb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!