Glicerinből hogyan lehet hajpakolást csinálni? Mit kell hozzáadni? Hány percig?
Nitrálósavat kell hozzáadni, 2 rész koncentrált kénsav, egy rész tömény sslétromsav és...BUMM.. vagyis, azt hiszem összekevertem a glicerint-trinitrát receptjével, azt gyakrabban csináltam, mint hajpakolást. :)
Tréfát félretéve, a glicerin nedvességet köt meg köt meg a levegőből (higroszkópos), azt inkább bőrhidratáló krémekben alkalmazzák 1-2 %-ban, hajon nem igazán van értelme a nedvesítésnek, hacsak nem túl száraz a hajad.
Nagyon jó Kerastase és Schwarzkopf GlissKur hajbalzsamok vannak, én ilyeneket használok, illetve a GlissKurnak van egy hajmosás utáni hajbalzsamja, amit nem kell kimosni, csak felvinni, eloszlatni a hajon és száradás után kifésülve valami hihetetlen szép fényt ad a hajnak. Glisskur Hair Repair a neve, 150 ml-es fehér flakonban, narancssárga és fekete karakteres szöveggel. Ára olyan 1500 Ft körül van, nagyon sokáig elég, egyszerre 2 mogyorónyi elég belőle. Minden hajmosás után alkalmazom, a hagyományos kimosandó hajbalzsamon és samponon felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!