Tudnátok jó samponokat ajánlani?
Egy ideje, mióta az avonnál vagyok tanácsadónő, az Advanced tech argánolajas sampont használom. Az elején teljesen emg voltam vele elégedve: felfrissítette az addig szárazabb, fénytelenebb hajamat, viszont egy idő után alább lankadt a hatása, sőt pár nap múlva teljesen zsíros hatású lesz a hajam! Mikor nekem soha se volt zsíros a hajam, előtte kibírta akár egy hétig is. Emellett totál kiszáradt tőle a fejbőröm, és olyan, mintha nem is hatna, ugyanúgy viszket, hiába dörgölöm vele, már kivakarom a fejbőröm. :S
Normál a hajtípusom és extra dús a hajam.
próbálj ki akármi mást! A samponokat is kell időközönként váltani, illetve én felszoktam hígítani, hogy ne legyen olyan sűrű koncentrátumú!Ahogy fogy a dobozból mindig adok hozzá egy kis vizet és összerázom! :-)
Én is avont használok, de tulajdonképpen bármilyen márkával mosom a hajam 3 naponta meg kell újra mosnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!