Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mire jó a hámlasztókrém?

Mire jó a hámlasztókrém?

Figyelt kérdés

Kozmetikusom adta, azt mondta, kenegessem nap közben..

De ez mire jó? Leszárítja a pattikat, vagy nem fog izzani a homlokom, vagy csak leszedi a felső amúgy is elhámló bőrréteget? Esetleg kinyomott pattanásra is jó tonik helyett?

2010. jan. 19. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A hámlasztókrém leszedi az elszarusodott felső, "elhasználódott" szaruréteget, ettől a bőr "fellélegzik" . Jó pattanásos, problémás bőrre.
2010. jan. 20. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden igaz a pattanás utánni hegekre is jó ;)
2010. jan. 20. 16:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, Amúgy rákenhetem érésben lévő pattikra is, vagy amit épp frissen nyomtam ki, és arra? Vagy ez télleg a hegek eltűntetésére jó?
2010. jan. 20. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rákenheted igen, és frissen kinyomott patikra és,bár nem tudom, hogy milyen összetevők vannak még benne, esetleg fertőtlenítő anyag is kell, hogy legyen benne.

Hát ha rendszeresen és kitartóan használod, akkor nylván halványatja a hegeket vagy akár el is tünteheti, de azért jobb ha elmész legalább egy ávben 2x egy mélyhámlasztó gyümölcssavas arckezelésre, azért az csak kmolyabb, mint egy ilyen hámlasztó krém.

2010. jan. 20. 17:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Asszem természetes alapú, Ilcsi...meg mellette használok Teafaolajat, az fertőtlenít is...
2010. jan. 20. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
A hámlasztókrémet kiválthatja a fekete szappan? mivel azután is hámlik a bőr a homlokomról, meg hámlasztókrém után is...vagy a 2 két külön dolog?
2010. jan. 26. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
A szappan csak szárítja a bőrödet.
2010. máj. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!