nem vagyok göndör, de a boltokban lehet kapni ilyen frizz-ease spréket, illetve vannak ezek a nagyon vastag, nagyfogú fésűk. A fekete nők ezeket használják, és gyönyörű a hajuk.
2014. szept. 14. 20:28
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt keresek olyan sprayt :)
2014. szept. 14. 20:44
3/9 anonim válasza:
Hidratáló balzsamok, pakolások, és fésülködni max vizesen. Nem kiöblítős balzsamok is hasznosak és valami hajvégápoló olaj vagy hasonló sem árt.
Ha szárazon megfésülöd, gondolom nem kell mondanom az eredményt. :D Elég a tövét eligazgatni.
2014. szept. 14. 21:54
4/9 A kérdező kommentje:
Gliss klur fekete tegelyes balzsamot es samponjat hasznalom ami nekem nem.valt be. Hasznalok baleas gondor hajra valo sprayt amit nem kell kimosni meg hajhabot. Egyik sem sekit masnapra szaraz lesz es szerte allo. Es az igen szarazon kifesulni a gondorhajt viccesen tud kinezni:D
2014. szept. 14. 22:39
5/9 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy csak vizesen fésüld, gondolom nem göndör hajú. Nekem göndör a hajam, régen gyűlöltem is, de baromira megszerettem. Egyszer a fodrászom azt mondta, hogy ne fésüljem, csak a tövét vizes kézzel igazítsam meg...hát mit ne mondjak, eléggé úgy néztem ki, mint aki akkor kelt ki az ágyból. Szóval fésülködj...
Nekem nagy fésűm van, és azzal teljesen rendben van. Vizesen kifésülöm, megszárítom és utána is megfésülöm. Északára meg lazán befonom. Semmi extra dolgot nem csinálok vele.
2014. szept. 14. 22:54
6/9 anonim válasza:
Ami tartós és egyenes lesz 3-hónapon át az a keratinos hajegyenesítés amit a fodrász csinál és kb:30 ezer ft a hosszú hajra. Nekem csinálták és 3-hónapig " egyenes volt és nem is kellett vasalnom csak egy héten egyszer. Finom puha lett a hajam, és esőben sem volt birka fejem!!!
2014. szept. 15. 14:32
7/9 anonim válasza:
Utolsó, tudod nincs mindenkinek 30.ezre ilyenekre...
Amúgy szerintem használj nem kiöblítős balzsamot, göndör hajra való erős(!) hajhabot, és szintén erős hajlakkot.
És amikor szárítod a hajad, lefelé tartsad a fejed.
A balzsam (amit nem öblítesz ugye ki!) hidratálja a hajad és nem fog tőle kiszáradni. A hajhabtól (jó sokat tegyál rá!) szép hullámaid (illetve göndör tincseid:D) lesznek, a hajlakk meg segít megőrizni.
És sokkal-sokkal kevésbé káros ez a sok cucc mint a hajvasaló ami elégeti. És sokkal kevésbé időigényes is.;D remélem segíthettem! Én is göndör hajú vagyok.
2014. szept. 21. 12:11
8/9 anonim válasza:
Én olyan srayt használok amitől könnyebben kifésülhetem a hajam.De én nélküle is kitudom fésülni a hajam.
2014. szept. 21. 15:38
9/9 Tíme@ válasza:
Én a Cameleo-nak a keratinos hajpakolását használom, a Gliss kur ultimate hair repair os samponjait és a Schwarkopf arany szinű hajhabát(csak ez a hajhab vált be nekem)és szépen megállnak a fürtjeim és nem birkásodnak ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!