Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti csináltok valamit a lábaito...

Ti csináltok valamit a lábaitokkal, mielőtt pedikűröshöz mentek?

Figyelt kérdés

Sose voltam még, de szeretnék elmenni, kicsit rendbe tetetni a lábaimat nyaralás előtt. Bőrkeményedéses, nem túl szép látvány, régen foglalkoztam vele. Lereszeljem itthon előtte valamennyire,vagy majd ő megcsinálja?

A másik, hogy szeretném kifestetni a körmeimet is... Most nagyok a körmeim, lassan ez is elég csúnya lesz (nem hordok szandált, szóval csak én látom),de nem tudom, hogy mennyire vágjam vissza, mert mindig túl rövidre sikeredik..

A pedikűrös nem fut ki a világból egy csúnyácska, mostanában kissé elhanyagolt láb láttán? :-) Biztos hülye kérdés, de tényleg nem voltam még, itthon szoktam reszelgetni, meg vágni, csak most különleges nyaralás lesz..

A válaszokat előre is köszi!

2014. júl. 5. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Hm fura ez... hány éves vagy? Nem kell pedis előtt semmit tenned, csak lábat mosnod :D Azért adsz neki legalább 3 ezret hogy leszedje a nem odavalót és kilakkozza, jobb esetben ma már gél lakkal! Sok szerencsét.
2014. júl. 5. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mindent megcsinál a pedikürös. csak annyi hogy tiszta lábbal menj. Tudod te miket látnak a pedikürösök???? Mondjuk a 70 éves bácsika, nénike gombás lába, körme tyúkszemes lába stb... Szerinted akkor a tiédtöl ki fog szaladni a világból????
2014. júl. 5. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha lenne egy bejárónőd, akkor mielőtt átjönne takarítani kitakarítanád a lakást, hogy ne azt lássa, hogy igénytelen vagy?

Naugye. :D

2014. júl. 5. 18:56
 4/6 anonim válasza:

Jól írják az előttem lévők, senki nem tökéletes, bársonyos talpakkal meg francia pedikűrrel megy.

Csajom az, a te lábad sima ügy, valóban vannak 100* rosszabbak és nem csak az öregeknél.

Sokszor volt már olyan, h bejön egy full dekoratív nő, csinosan, stílusosan öltözve, pillanatig nem gondoltuk, h pedit szeretne.

Ledobta a cipőjét, hát csak néztem, h olyan bőrkeményedés meg minden, h csak na.

2014. júl. 5. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazatok van, csak tényleg furcsa nekem, hogy más fogja rendbe tenni a lábamat. :-)

2014. júl. 5. 20:54
 6/6 anonim válasza:
olyan büdös szokott lenni, meg gombás hogy hihetetlen
2014. júl. 20. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!