Ti csináltok valamit a lábaitokkal, mielőtt pedikűröshöz mentek?
Sose voltam még, de szeretnék elmenni, kicsit rendbe tetetni a lábaimat nyaralás előtt. Bőrkeményedéses, nem túl szép látvány, régen foglalkoztam vele. Lereszeljem itthon előtte valamennyire,vagy majd ő megcsinálja?
A másik, hogy szeretném kifestetni a körmeimet is... Most nagyok a körmeim, lassan ez is elég csúnya lesz (nem hordok szandált, szóval csak én látom),de nem tudom, hogy mennyire vágjam vissza, mert mindig túl rövidre sikeredik..
A pedikűrös nem fut ki a világból egy csúnyácska, mostanában kissé elhanyagolt láb láttán? :-) Biztos hülye kérdés, de tényleg nem voltam még, itthon szoktam reszelgetni, meg vágni, csak most különleges nyaralás lesz..
A válaszokat előre is köszi!
Ha lenne egy bejárónőd, akkor mielőtt átjönne takarítani kitakarítanád a lakást, hogy ne azt lássa, hogy igénytelen vagy?
Naugye. :D
Jól írják az előttem lévők, senki nem tökéletes, bársonyos talpakkal meg francia pedikűrrel megy.
Csajom az, a te lábad sima ügy, valóban vannak 100* rosszabbak és nem csak az öregeknél.
Sokszor volt már olyan, h bejön egy full dekoratív nő, csinosan, stílusosan öltözve, pillanatig nem gondoltuk, h pedit szeretne.
Ledobta a cipőjét, hát csak néztem, h olyan bőrkeményedés meg minden, h csak na.
Köszi a válaszokat!
Igazatok van, csak tényleg furcsa nekem, hogy más fogja rendbe tenni a lábamat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!