Ilyen hajat hogyan lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Ilyenből
Szeretnék ilyet:
Tehát világos szőke hajamba szeretnék sötétebb színű melírt, amitől kicsit változatosabb lesz a hajam. Szerintetek ez megoldható? Benne maradna a sötétebb szőkemelír a hajamban?
2014. szept. 13. 18:50
1/6 anonim válasza:
A második képen nincs melír a csaj hajában. Egyszerűen ombréra van festve. Te természetesen a fodrászod meg tudja csinálni.
2/6 anonim válasza:
hát ez nagyon de nagyon nem ombre...
fodrász biztosan megtudja így csinálni, ha viszel képet, de szerintem nem csak egyféle színű hajfestéket alkalmaztak a csaj haján
3/6 anonim válasza:
De fölül sötétebb!! Akkor lehet, hogy csak simán le van nőve a csaj haja.
4/6 anonim válasza:
Attól még,hogy felül sötétebb,nem jelenti azt,hogy ombre.Te még nem láttál ombre-t az biztos... :D
Amúgy igen,többfajta festékkel festették a haját,hogy természetes hatást érjenek el vele.A fodrász biztos,hogy meg bírja csinálni :)
5/6 anonim válasza:
szerintem simán lenövése van a második képen lévő csajnak
6/6 A kérdező kommentje:
szerintem van melír a hajában, mert alul a hajvégeknél is vannak olyan sötét részek mint felül a tövénél.
2014. szept. 15. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!