Hogy lehet raszta hajat csinálni?
Hali, én raszta vagyok és nekem így csinálták:
Élőszőr szétválasztják a tincseidet attól függően hogy hányat szeretnél, aztán elkezdik tupírozni horgolni a hajadat, tulajdonképpen szétroncsolják a hajadat. Utána minden tincset beszoktak kenni Raszta Wax-al nem sima waxal, ás utána ha kész az összes tincsed akkor mehetsz szabadon.
Remélem segített.
3. válaszolóhoz írnék most :)
Nekem is így csinálták a hajamat most 1 hete és először féltem mert semmilyen magyar oldalon nem találtam erről leírást hanem csak youtube-on találtam erről a technikáról videót :) ha jól értem akkor erre gondolsz: https://www.youtube.com/watch?v=5jWVtRe9IU0
Remélem olvasod és megnyugtatsz h tényleg van ilyen technika és nem fog szétesni mert mondjuk nem végig tupírral csinálták :D ha esetleg nem gond mondjuk egy facebook elérhetőséget kérnék csak pár kérdés miatt a hajról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!