Hogyan legyen hullámosabb a hajam?
Figyelt kérdés
Hosszú hátközépig érő hajam van és sosem volt egyenes. Mindig vasaltam, de már nem szeretem mert roncsolja a hajat. Nagyon dús hajam van és ha nem vasalom ki sehogy se áll. Össze vissza hullámosodik. Hogy tehetném egységesen hullámosra? Menjek fodrászhoz?2014. szept. 13. 11:26
1/5 anonim válasza:
Én mindig beszoktam fonni esténként és akkor göndörebb... :D És nekem is ugyanolyan a hajam mint neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. szept. 13. 11:35
3/5 anonim válasza:
Nekem is olyan a hajam mint neked, ha nem vasalom néhol göndörödik, máshol meg egyenes/hullámos. Szoval ossze vissza:D estenkent be szoktam fonni, simán egy fonatot csinálok hátra, nem túl szorosan, inkább lazán. Az alvásban egyátalán nem zavar/kenyelmetlen, es reggelre szép hullámos lesz:)
4/5 anonim válasza:
keratinos hajegyenesítéssel tartósan egyenes marad a hajad, nem lesz szálkás, seprű kinézetű. de ha nem akarsz ilyet akkor esténként fond be, ahogy az előttem kommentelők írják, én is ezt teszem, estére befonom és reggel kiengedem, így egységes hullámok lesznek benne, csak ne fésüld ki mert akkor megint összevissza fog állni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Régen akartam tök egyenes hajat, de most már nem akarok, tetszik a hullámos is és sokkal természetesebb.
2014. szept. 13. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!