C-Vitamin Por (Aszkorbinsav) Fekete hajon hogy barna legyen?
Ez a szer mennyire káros a hajnak? Azt hallottam hogy lehet vörös lesz utána a hajam.. esetleg utána már lehetne befesteni középbarnára a hajam leszívatás nélkül? :)
Mennyi idő után látom az eredményt?
Ha nagyon hosszú a hajad, a 10 centi nem olyan sok.
A fekete eredeti hajszín vagy festett?
Festett ezért is szeretném kipróbálni ezt a szert... természetes feketén szerintem nem sokat érne.
Esetleg aki kipróbálta már megoszthatná a tapasztalatit :)
Én most találtam egy oldalt és még jobban megjött a kedvem hozzá [link]
Remélem sikerrel járok! :)
Nem tudom ki volt az a designer zseni aki azt az oldalt csinálta de nem tudtam végig olvasni a cikket a színek miatt, még mindég b*szogatja a szemem.
Kérdésre válaszolva, szerintem jó ötlet a c-vitamin por. Én addig kezeltem vele a hajam amíg ki nem szedte belőle az összes vörös festéket. Annyi hogy nem egymás után csináltam pakoltam a hajamra napokon keresztül és keveset tettem rá, szépen lassan leszedte a cuccot.
Én is kipróbáltam és gyönyörű lett tőle a fodrász által elrontott (túl sötétre festett) hajam.
Tudom már régi a kérdés, de gondoltam ezt megosztom. Jó ötlet nagyon :) és nulla vegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!