A legtöbb ember csak este fürdik/tusol, őket nem zavarja hogy koszosan töltik a másnapot melóba, suliba?
Én személy szerint minden második este zuhanyzom, ha nem, akkor csak macskamosdás. Kb. 10 éve fürödtem utoljára kád vízben, de nekem nem jön be ez a téma.
Gyors zuhany, és csak ha muszály. Ha ettől gyakrabban, akkor már rétegekben hámlik a bőröm.
Azt se tudom hogyan imádkozzak bele egy kis nedvességtartalmat, testápoló, masszázsolaj, zsíros krém, minden van, nem fogom kiáztatni.
Heti háromszor futok esténként 25 percet, de akkor se izzadok meg, max a hónaljam, de akkor már csumára kivagyok. Nekem még negyven fokban, fizikai megerőltetés mellett sem sikerül azt a klasszikus folyik rólam a víz, átázott póló, gyöngyöző homlok effektust bemutatni.
Emellé van egy nagyon jó deóm, hűvös éghajlat mellett, természetes anyagú ruhákban, cipőkben járva egyáltalán nincs szagom.
Elég jó orrom van, ha lenne, tűznék tisztálkodni. De egyszerűen ennyi az én fizikumom mellett elegendő, felesleges túllihegni ezt a kérdést.
Rendszerint este furdok, vagy keso delutan amikor mar nem csinalok semmit cask olvasok vagy a gep elott vagyok stb. ha viszont megizzadok akar ejjel akar napkozben akkor ujra letusolok. NIncs furdokadunk amikor atepitettuk a furdot kivettuk mert egyszer elcsusztam es majdnem eltortem a gerincemet amikor beleptem a kadba hogy zuhanyozzak. azota zuhanyfulkenk van sokkal jobban szeretem. nem azt mondom neha jo lenne egy habfurdos lazitas vagy ilyesmi de amugy is mivel magas a vernyomasom nem ajanlott sokaig uldogelni a forro vizben.
szerintem ha normalis merteku az izzadas akkor eleg a napi egy furdes/tusolas. termeszetesen szex utan mindig tusolok, legalabbis en igy szoktam. de ha van egy spontan "otlet " akkor nem rohanok el elotte furdeni. megizzadva meg nem hiszem hogy nekiall barki a teljes oral es egyeb repertoaroknak;-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!