Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A legtöbb ember csak este...

A legtöbb ember csak este fürdik/tusol, őket nem zavarja hogy koszosan töltik a másnapot melóba, suliba?

Figyelt kérdés
Az esti tisztálkodástól, a reggeli munkába/iskolába beérésig minimum 9-10 óra eltellik, nekem senki ne mondja hogy friss és tiszta marad az ember. Hiába olyan típus valaki hogy nem izzad, az csak egy dolog, nem csak a hónalja büdösödik egy embernek, ott a fenék, nemiszerv, főleg ha még reggel elmegy nagywc-zni is. "Nedves törlőkendőt használok" kifogás meg semmit sem ér, elég gusztustalan hogy valaki az otthonában inkább parfümös kendőkkel keni magát, 5 perc gyors tusolás helyett. Én legalábbis nem tudnék izzadt hónaljal, kakis fenékkel, és folyásos puncival elmenni itthonról, már bocsánat a felsorolásért. Szerintem úgy lenne normális hogy este alapos zuhany vagy kádfürdő, viszont reggel is egy gyors tusolás. És mielőtt valaki megkérdezné hogy mi közöm hozzá...Nos nem szeretem a munkatársam nemi illatait érezni ha szoknyában ül mellettem, vagy ha ülök és valaki közelről megy el előttem és érzem a szarszagot, buszon az átható izzadtságszagot, hagymás kolbászos lehellettel megspékelve. Lassan már orrcsipesszel kell járkálni, az ilyenek miatt, de nem tehetek semmit mert az illem úgy kívánja.
2014. szept. 12. 17:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Kakilni cscak itthon tudok, utána mindig veszek egy gyors zuhanyt, mert húgyúti fertőzésekre hajlamos vagyok, és egy kakilás utáni szexxel jó eséllyel ki is alakul (aki nem érti, az ne kötözködjön, elég, ha én tudom miről van szó). Ha megvan, akkor is megfürdök reggel is, este is. Ezenkívül általában csak este szoktam, esetleg, ha leizzadok éjszaka vmiért, akkor megmosakszom reggel is, de ez ritka. A hüvelyfolyást nem értem, nem kell fertőzést összeszedni, nő létedre tudhatnád, hogy minden nőnek van ilyenje, kinek több, kinek kevesebb. A hüvelyflóra fenntartása miatt elengedhetetlen. Ha állandóan mosnánk, mindenki gombás lenne. Kicsit paranoiásnak gondollak a kérdésed alapján.
2014. szept. 13. 09:14
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, nálatok mi a szokás, de én nem egy talicska földben szoktam aludni.
2014. szept. 13. 09:31
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező! Nálad elég problémás lehet a nemi élet, ha a párodtól állandóan elvárod, hogy fürdési rituálét vegyen szex előtt. Mi van gyors menetekkel, mikor csak elkap a hév...vajon ilyenkor is azon agyalsz, hogy úristen nem fürödtünk előtte?!
2014. szept. 13. 10:14
 24/29 anonim ***** válasza:
19%
én is mindig fürdök reggel.. szerintem is undorito ha valaki csak este furdok.. 4szer leizzad addigra. és hiába mosakodik reggel attól még szerintem látszik az emberen az az "ápolatlanság"
2014. szept. 13. 17:07
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem veled lehet probléma ha ennyire büdösödsz.
2014. szept. 14. 13:23
 26/29 anonim ***** válasza:

Én személy szerint minden második este zuhanyzom, ha nem, akkor csak macskamosdás. Kb. 10 éve fürödtem utoljára kád vízben, de nekem nem jön be ez a téma.

Gyors zuhany, és csak ha muszály. Ha ettől gyakrabban, akkor már rétegekben hámlik a bőröm.

Azt se tudom hogyan imádkozzak bele egy kis nedvességtartalmat, testápoló, masszázsolaj, zsíros krém, minden van, nem fogom kiáztatni.

Heti háromszor futok esténként 25 percet, de akkor se izzadok meg, max a hónaljam, de akkor már csumára kivagyok. Nekem még negyven fokban, fizikai megerőltetés mellett sem sikerül azt a klasszikus folyik rólam a víz, átázott póló, gyöngyöző homlok effektust bemutatni.

Emellé van egy nagyon jó deóm, hűvös éghajlat mellett, természetes anyagú ruhákban, cipőkben járva egyáltalán nincs szagom.

Elég jó orrom van, ha lenne, tűznék tisztálkodni. De egyszerűen ennyi az én fizikumom mellett elegendő, felesleges túllihegni ezt a kérdést.

2014. szept. 14. 18:15
 27/29 anonim ***** válasza:
23-as valaszolo. A kérdező szerintem a párja nemi szervet is csipesszel fogja meg vagy papírtorlovel.
2015. márc. 4. 21:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Rendszerint este furdok, vagy keso delutan amikor mar nem csinalok semmit cask olvasok vagy a gep elott vagyok stb. ha viszont megizzadok akar ejjel akar napkozben akkor ujra letusolok. NIncs furdokadunk amikor atepitettuk a furdot kivettuk mert egyszer elcsusztam es majdnem eltortem a gerincemet amikor beleptem a kadba hogy zuhanyozzak. azota zuhanyfulkenk van sokkal jobban szeretem. nem azt mondom neha jo lenne egy habfurdos lazitas vagy ilyesmi de amugy is mivel magas a vernyomasom nem ajanlott sokaig uldogelni a forro vizben.

szerintem ha normalis merteku az izzadas akkor eleg a napi egy furdes/tusolas. termeszetesen szex utan mindig tusolok, legalabbis en igy szoktam. de ha van egy spontan "otlet " akkor nem rohanok el elotte furdeni. megizzadva meg nem hiszem hogy nekiall barki a teljes oral es egyeb repertoaroknak;-))))

2015. aug. 29. 12:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Én reggel és este is zuhanyozom.
2022. júl. 16. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!