A legtöbb ember csak este fürdik/tusol, őket nem zavarja
hogy koszosan töltik a másnapot melóba, suliba?
Figyelt kérdés
Az esti tisztálkodástól, a reggeli munkába/iskolába beérésig minimum 9-10 óra eltellik, nekem senki ne mondja hogy friss és tiszta marad az ember. Hiába olyan típus valaki hogy nem izzad, az csak egy dolog, nem csak a hónalja büdösödik egy embernek, ott a fenék, nemiszerv, főleg ha még reggel elmegy nagywc-zni is. "Nedves törlőkendőt használok" kifogás meg semmit sem ér, elég gusztustalan hogy valaki az otthonában inkább parfümös kendőkkel keni magát, 5 perc gyors tusolás helyett. Én legalábbis nem tudnék izzadt hónaljal, kakis fenékkel, és folyásos puncival elmenni itthonról, már bocsánat a felsorolásért. Szerintem úgy lenne normális hogy este alapos zuhany vagy kádfürdő, viszont reggel is egy gyors tusolás. És mielőtt valaki megkérdezné hogy mi közöm hozzá...Nos nem szeretem a munkatársam nemi illatait érezni ha szoknyában ül mellettem, vagy ha ülök és valaki közelről megy el előttem és érzem a szarszagot, buszon az átható izzadtságszagot, hagymás kolbászos lehellettel megspékelve. Lassan már orrcsipesszel kell járkálni, az ilyenek miatt, de nem tehetek semmit mert az illem úgy kívánja.
Minél sűrűbben fürdesz, a szervezeted annál gyorsabban fogja újratermelni a faggyút, az izzadságot. Mivel a szervezet nem hü-lye.
A váladékozásodat is a sok tisztálkodás okozza, mert felborítod a nemi szerved PH-ját. (ahogy #10 is írja)
2014. szept. 12. 19:26
12/29 anonim válasza:
Ezzel persze nem azt mondom, hogy egyáltalán ne fürödjünk :D
#11 voltam
2014. szept. 12. 19:26
13/29 anonim válasza:
Én este fürdök és érdekes másnap estére sincs szagom.
Vannak olyan emberek, akiknek napi 3 fürdés is kevés lenne, mert egyszerűen alapból olyan testszaguk van, amit nem nyom el semmi max pár órára.
A másik te csak otthon kakkantasz és egyből rohansz utána zuhanyozni vagy mi? Érdekes módon mások tudnak máshol is, sőt méga feneküket is ki tudják rendesen törölni.
Akinél meg punciszagot érzel az valószínűleg elhanyagolja az intim higiéniát.
2014. szept. 12. 20:02
14/29 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget. Attól hogy neked bűzlő szarcsimbókok lógnak a seggszőrödön miután szarsz még más nem feltétlenül ilyen... más tud borotválkozni és elég kitörölni is. Az meg hogy te izzadsz éjjel mint a ló még nem azt jelenti hogy más is. Én sose izzadok, ahogy lefekszek úgy kelek, tisztán, nem folyásos puncival és nem büdösen. Még a szappanom illatát is érezni rajtam reggel. És másokon sem éreztem még semmiféle bűzt, kivéve a csöveseket és hasonlókat.
2014. szept. 12. 20:17
15/29 anonim válasza:
Szóval én érezzem magam rosszul reggel, mert "esti tisztálkodástól, a reggeli munkába/iskolába beérésig minimum 9-10 óra eltellik, nekem senki ne mondja hogy friss és tiszta marad az ember", de Téged, kedves kérdező "nap közben nem zavar,...9 órája büdösödök". (idézetek tőled)
2014. szept. 12. 20:19
16/29 anonim válasza:
Kakis fenékkel elindulni otthonról? Ezen azért felnevettem.
2014. szept. 12. 20:52
17/29 A kérdező kommentje:
A sok igénytelen büdös ember majd akkor szégyelli el magát, ha valami baleset éri és kórházba kerül, ottt majd nem fogja meg a ruha a szagokat, én elsüllyednék szégyenembe az ilyen miatt. És ezek szerint ti így is szexeltek a párotokkal, mert nyilván nem fürödtök meg csak azért...Remélem nem fogok ki ilyen férfit soha.
2014. szept. 12. 22:14
18/29 anonim válasza:
Pont a Hozzád hasonlók miatt van az, hogy az emberek már csaknem felét érinti az allergia. Nyugodtan kérdezz meg erről egy orvost, ha ennyire csak a saját véleményedben hiszel. Nem szabad ennyiszer zuhanyozni, mert lemosod magadról a természetes flórát, ezáltal a baktériumok könnyebben a testedbe jutnak, és emiatt van a sok allergiás is. Nagyanyáink hetente 2-szer zuhanyoztak, vajon miért van az, hogy az Ő körükben ismeretlen az allergia? Gondolkozz el ezen.
2014. szept. 12. 22:16
19/29 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de nem vagyok sem igénytelen, sem büdös, kikérem magamnak!
Nem kell ahhoz kórházba kerülni, hogy levegyem a ruháimat. Ha napközben lekerül (mondjuk szex miatt) érdekes módon nem érzek sem magamon, sem a Férjemen szagokat (Ő is esténként fürdik), csak a dezodort és a bőre illatát, ami nem büdös! És érdekes módon Ő sem tart engem büdösnek.
Plusz, ha este, fürdés előtt levetkőzöm, akkor sem szaglok, de mindegy...
#11 voltam
2014. szept. 12. 22:28
20/29 anonim válasza:
Szerintem tegyél egy látogatást a kórházban. Bőrgyógyászat, nőgyógyászat és pszichiátria. Kezelhető minden bajod...
Normális, egészséges ember nem szaglik pár óra után, pláne ha közben csak fekszik nyugiban. Akinél ez nem így van, annak komoly egészségügyi problémái vannak.
Az állandó tisztálkodás baromi egészségtelen. Kérdezz meg erről nyugodtan egy orvost.
Vagy viselj orrcsipeszt, legalább elkerülnek majd az emberek jó nagy ívben és boldog lehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!