Mit csináljak a hajammal? Nőveszteni szeretném
Figyelt kérdés
3évig szőke voltam,teljesen tönkre tette a hajam, mostmár kb 6cmt lenőtt viszont a havjégeim mindig letőredeznk ezert szinte a hossza az ugyanolyan maradt. Szerintetek vágassam le? és akkor majd elkezd nőni. Kérnek értelemes válaszokat! nagyon megköszöném!2014. szept. 10. 21:42
1/9 anonim válasza:
1) vágasd le egy picit 2) különböző vitaminos hajcuccokat vegyél a dmben rossmannban. A dmben van ilyen kis csomagolt egyszerhasználatos vitaminos Balzsam az nagyon jó. +ne fesd! Max egyszer még h ne legyen durva a lenövés :)
2/9 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy! köszönöm a válaszod,igen befestettem de csak a lenőtt részt , de többet nem szeretném festeni. és kb két havonta vágassak egy picit belőle? :)
2014. szept. 10. 21:53
3/9 anonim válasza:
a dm-ben kapsz Haar Vital Komplex kapszulát.Max egy ezresbe kerül,nagyon sokat nő tőle a hajad:)
4/9 A kérdező kommentje:
köszi, megfogom nézni! neked használt? :D
2014. szept. 11. 08:31
5/9 anonim válasza:
Nem. De másnak lehet használ :)
6/9 anonim válasza:
Használj kókuszolajat hajhosszra, hajvégekre minden mosás előtt. Ha töredezik vágasd.
7/9 anonim válasza:
Ne vágasd mert amit nő azt akkor el is vágatod! Az csak dúsításnak használ!
8/9 A kérdező kommentje:
De szerintem muszáj lenne vágatni :/ mert így egy éve szinte semmit nem nőlt, mert letöredezett.
2014. szept. 12. 15:52
9/9 anonim válasza:
Használj hajvégápolót! Mert ha belegondolsz tényleg levágta is azt majd ami nőtt hozzá! Van a dmben ilyen kókuszolajos hajvégápoló, barátnőm nem nagyon szépek lettek a hajvégei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!