Amla, Shikakai, Brahmi, Bhringaraj, és Neem por. És hajmosás végén szódabikarbóna?
A fönt felsorolt porokat idáig csak hajpakolásnak használtam, de tegnap kipróbáltam samponként is. 2-3 port összekevertem meleg vízzel, és átmostam vele a hajam.
Viszont a hajam nagyon göndör, de a szódabikarbónás mosás után simán ki tudom fésülni.
Nem gond, ha rendszeresen így mosok hajat? Mármint a szódabikarbóna nem árthat neki?
Egyébként csodaszép lett utána a hajam, fényes, és a göndör tincsek is beálltak csigákba.
Szia! Látom, régi már a kérdésed.
Amikor ayurvedikus gyógynövényekkel kapcsolatban szoktam itt kérdezni, nulla válasz szokott érkezni...
Amla, Shikakai, Brahmi, Bhringaraj, és Neem por! Örülök, hogy ismered és használod ezeket! :-)
Szerintem a szódabikarbónás hajmosás után mindenképpen le kell zárni a felnyílt pikkelyréteget, így egy enyhe savas lemosásra, öblítésre szükség lenne, de ha már évek óta bevált neked, ahogy fentebb leírtad, akkor persze a tapasztalatod a mérvadó.
Szívesen elolvasnám a tapasztalataidat a témában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!