Mit tegyek? Mindig ugyan oda visszanő a pattanás.
Figyelt kérdés
Van az orromon egy fekete valami, amit ha kinyomok vagy kiszúrom tűvel, akkor csak víz jön belőle, viszont másnapra már vissza is nő. Marha idegesítő. Azt vettem észre, hogy ha meleg van, akkor még nagyobb. Olyan mintha oda termelődne az izzadság. Már mindenfélével kenegettem semmit sem használd. Egyszer úgy kinyomtam, hogy 1 hétig sebes volt, de utána megint visszanőtt.
Valakinek volt már ilyen? És mit lehet vele kezdeni?
2014. szept. 7. 19:22
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg az alsóbb rétegekben van a gyulladástól beszorulva valami, és hiába nyomod, nem jön ki, viszont újra és újra begyullad.
Éjszakára kenj rá fogkrémet, az leszárítja.
2/2 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz,faggyúciszta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!