Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért lehet az, hogy hiába...

Miért lehet az, hogy hiába mosom meg akár minden nap a hajam mindenhogyan nagyon könnyen zsírosodik?

Figyelt kérdés
Ha tudtok valami jó módszert arra,hogy ne zsírosodjon ilyen könnyen akkor írjátok le légyszi. Lehetséges,hogy az is befolyásolja,hogy egy hónapja mindennap vasalom,vagy annak ehhez nincs köze?
2010. jan. 18. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Minden nap nem jó mosni a hajat,de vasalni sem jó,mert nagyon roncsolja és csak tönkreteszi a hajadat!

Próbáld ki ezt "Placenta" ez egy kis tégelyben van minden fodrász kellékesnél kapható.Nálam bevált!

2010. jan. 18. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
...mert mindennap mosod. A haj (pontosabban a fejbőr) nem jókedvéből zsírosodik, hanem hogy védje magát, pl a víztől. A megoldás adja magát, ne mosd sz@rrá, heti 1szer, max 2szer bőven elég neki.
2010. jan. 18. 14:34
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de ha nem mosom szarrá amúgy akkor is zsíros,de igen ebbe igazatok van ezt tudtam én is csak mostanában idegest ha nem frissen mosott.
2010. jan. 18. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, mert épp nmerég mondta Hajas Laci a tv-ben, hogy ő is minden nap mossa a haját és másnak is ezt ajánlja. Nem a gyakori hajmosás miatt zsírosodik a hajad, hanem mert a hajhagymáid több faggyút termelnek a kelleténél. Vannak ezek a kénes samponok, állítólag azok jók a zsíros hajra. De igazából szakemberre kéne bízni a dolgot. Sok patikában van mikroszkópikus hajvizsgálat és tanácsadás, ott testre szabott termékkel tudnának neked segíteni. Sajna nem tudom, hogy mennyibe kerül a vizsgálat.
2010. jan. 19. 14:09
 5/7 anonim válasza:
én is küzdök a hajzsírosodással már vagy 20 éve. Minden sampont kipróbáltam még a kénes sampont is, de semmi. ha heti 2x mosom, ha heti 1x akkor is 1-2 napig jó a hajam. Nem tudom milyen csodaszer lenne jó rá. A citromos fejbőrtörölgetést is próbáltam, a tojáspakolást is, hajszeszt is, de reménytelen. Jó lenne már valami csodaszer...
2010. jan. 19. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
minék sűrűbben mosod, annál hamarabb zsírosodik.
2010. jan. 21. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszike,hát nem tudom ez a minél gyakrabban mosom... szerintem emberfüggő mert van aki tök mind1 milyen időközönként mossa nem tud vele mit kezdeni én is volt mikor hetente mostam,huzamosabb ideig hátha úgy jobb lesz,de az se segített.

Köszi a válaszokat végig próbálgatom a lehetőségeket amiket írtatok végülis fiatal vagyok még időm, mint a tenger.

2010. márc. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!