ParisRose kérdése:
Ti használtatok már hennát hajfestésre? Ha igen, milyet és milyen lett? Az ősz hajszálakat mennyire fogja be?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 20:48
1/3 anonim válasza:
szia,én kipróbáltam egyszer vörös hennával,nem nagyon jött be,valószínűleg valamit elronthattam,foltos lett nagyon.soha többé nem próbálom ki:S
2/3 anonim válasza:
lassan 4 éve ezt használom tisztán. Világos barna volt, vörös lett, pont amilyet akartam. Ősz hajszálam még nincsen, de hivatalosan be kell fognia, hogy ha tényleg tiszta hennáról van szó.
3/3 anonim válasza:
Befogja az ősz szálakat, evégett ne aggódj. Inkább az a kérdés, hogy vágysz e arra a narancsos-vöröses árnyalatra amit az ősz szálakon produkálni fog. Ha csíkokban őszülsz, és mondjuk sötétbarna hajad van/volt korábban, akkor az eredmény egy melírozáshoz lesz hasonló.
Ezzel együtt a henna egy egészséges dolog, és több applikációval plusz némi furfanggal (indigó használata) a fenti jelenséget is ki lehet küszöbölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!