Palette kékesfekete hajfesték! Ami 7olajjal gazdagított! Használtátok? Mi a véleményetek róla!?
Figyelt kérdés
Sose festettem a hajam,de ha kipróbálnám ezt akarnám először! Mit gondoltok erről? Jó színe van? Mennyire tartós ez a festék? A jövőhéten megkapom. Van értelme befestenem?2014. júl. 19. 21:09
1/3 anonim válasza:
Az egyik legrosszabb hajfesték szerintem, összetétele alapján 2 féle olajjal, aminek nincs jó hatása a hajra, hajhullást okozhat. Ha magad akarod festeni a hajad akkor jó minőségű hajfestéket fodrászkellékes üzletekben kaphatsz, máshol nem.
2/3 anonim válasza:
Nekem volt ilyenre festve 6-7 mosás után is fekete lé jött a hajamról. Egyáltalán nem tartós egy az egyben ledobta magáról a hajam
3/3 A kérdező kommentje:
De szép a színe??? Akarnád újra festeni vele?
2014. júl. 22. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!