Tisztálkodási, és sminkszerekre havi 15-30 ezer forint? Ez csak szerintem sok? Hogyan lehetne csökkenteni?
Sose értettem az ilyen kérdéseket, de mindegy...
Írj nekünk egy listát mit veszel havonta ennyiért. Mert én ha akarnék sem tudnék ennyit elkölteni havonta ilyesmikre, mivel nincs ennyi mindenre szükség, halmozni meg minek? Persze ha mindenből 5-10ezer forintosat veszel akkor talán kijön. De akkor meg nyilvánvaló hogy hol a gond.
Hát, én úgy számoltam, hogy ha ezekből úgy alakul, hogy egyszerre fogysz ki, akkor az nem noname termékekből bizony van vagy 20000 Ft.
Én azt tudom javasolni, hogy ha tusfürdőből vagy pl. samponból mindig ugyanazt a fajtát veszed, akkor talán érdemes lenne a nagyobb kiszerelésekbe beruházni, vagy mint előttem írták, tamponból, tisztasági betétből is, mert általában darabra/liter árra azok olcsóbban jönnek ki. Illetve figyeld az akciókat, ha valami, amit használni szoktál épp le van akciózva, akkor vedd meg akciósan. Ha épp még nincs is kifogyva, ezek a dolgok több hónapig, akár egy évig is megőrzik a minőségüket. Talán így az első 1-2 hónapban még úgy fog tűnni, hogy még többet költöttél, de hosszútávon meg fog térülni.
A minőségből nem muszály lejjebb adni, ha semmi módon nem válnak be az olcsó termékek, és mind csalódást okoz, de van 1-2 termék, ami azért felveszi a versenyt a drágábbakkal.
És még annyit, hogy ha van a közelben százforintos bolt, oda is bekukkanthatsz, mert én a minap egy a tescoban 7-800 Ft-os kézkrémet vettem meg 500-ért, igaz, magyar felirata nem volt, csak egy gagyi, ráragasztott 2 mondatos cimkéje, viszont ennek ellenére nem hamisítvány, hanem eredeti (csak külföldre szánt/külföldről olcsón behozott). A választék is kevesebb, de ha pont van, ami nekem kell, és jó árban van, akkor máris spóroltam egy keveset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!