Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismertek BP-n a belvárosban...

Ismertek BP-n a belvárosban jó ár/érték arányú szoláriumot?

Figyelt kérdés

Oktogon környékén lakom, könnyen elérhetőt szeretnék!

Továbbá egy jó edzőterem is érdekelne, megint csak jó árakkal. Előre is köszönöm a segítséget! Valamint ha valaki feltudna világosítani hogy mitől rossz egy edzőterem és egy szoli, és mitől jó, azt megköszönném! Kezdő vagyok ezekkel kapcsolatosan.

2014. szept. 5. 03:17
 1/3 anonim válasza:

üdv. Az edzőterem csak jó lehet, ezt hidd el. Ha okosan csinálod, mindennek utánaolvasol. www.body.builder.hu

Először teljes testes edzés, majd osztott(egy nap 2 izomcsoportot edzel). Hetente elég 3, esetleg 4 alkalommal 60-80 perc. Bővebben akkor tudok segíteni, ha többet tudok rólad(korod, célod az edzéssel, alkatod). Edzés mellett figyelj, hogy sok zöldséget, és fehérjét, no meg szénhidrátokat juttass a szervezetbe, ehetsz vitamint, ihatsz fehérjeturmixot. De a legfontosabb, először a body.builder.hu-n olvasgass!

Szoli: szerintem nincs gond vele, sokan mondják, így-úgy káros, de a napon sem káros napoznod, ha okosan csinálod.

Ha teljesen fehér a bőröd(1. bőrtípus, szeplős pl) akkor nagyon nehéz dolgod lesz.

Ha nem, kezdheted 5-8 perccel, majd felmehetsz 10-12-15 percre, de ezt ne az elején.

Nem pesti vagyok, helyeket nem tudok, de Pesten aztán fogsz találni! ;)

Sok sikert!

2014. szept. 6. 00:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! A bőröm inkább olyan mint a bézs és a kreol közti, az első alkalommal 10 percet feküdtem bent, bekentem magamat, bár szerintem nem túl alaposan, szóval legközelebb jobban oda figyelek. Megégtem, de nem olyan szinten, hogy az le is hámlódjon.
2014. szept. 6. 16:26
 3/3 anonim válasza:
Kiwisun
2014. szept. 12. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!