Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó fodrászt lehetőleg a...

Jó fodrászt lehetőleg a belvárosban aki ért a hosszú hajhoz?

Figyelt kérdés
Lehetőleg nőneműt, mert 2x vágott férfi és rettenetes lett az eredmény. Nem értik, ha azt mondom sok szinttel, tépettre, vadmacskásra, de ne nagyon rövidre (csak amennyi a fazonhoz kell) mit vágjanak, legutóbb lámpabúra fejet kaptam. Mivel elég nehéz előre terveznem olyan kéne aki ha beállítok hirtelen, be tud sűríteni, ergó nem tudok napokat várni valakire, de a gyors fodrászatok nem érdekelnek mert mindkétszer ott rontották el a hajam. Képet mellékeltem, hogy ilyen az álomhaj, ki tudja ezt nekem megcsinálni? [link]

2014. júl. 7. 10:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Az enyém fiú (25) és nagyon jól vág. Engem meg a nők nyírnak le mindig rosszul.

Ő a Lánchíd közelében dolgozik (Pesten), ha gondolod, írj privit, ha nem baj, hogy srác:)

Nekem mindig azt mondják, hogy olyan a hajam, akár egy amerikai sztárnak;)

26l

2014. júl. 7. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!