Kiszőkîtettük fodrásszal a hajam és most fura tapintásu mintha ragadna vagy nem is tudom miért és mit tudok vele csinálni?
Figyelt kérdés
Kaptam rá hajfénykrémet és hajvégápolot is. Raktam rá pakolást 3 orára is majd megmostam és olyan mintha ragadna vagy nemtudom. Mennyi idő mulva jön rendbe? Mitől ilyen? Mit tudok vele csinálni?2014. szept. 3. 21:27
1/3 anonim válasza:
Szétégett...majd lenő. Akkor jobb lesz.
2/3 anonim válasza:
Tönkretette a szőkítés. Kínlódhatsz pakolásokkal, és miegymással, vagy ledúrhatod a fenébe. Ez már nem lesz egészséges.
B verzió: valami olyan kencét rakott a fodrász a hajadra, amit te nem szoktál, és attól érzed fura tapintásúnak. Az viszont 1-2 mosással rendbejön.
3/3 anonim válasza:
Nem kellett volna kiszőkíteni, azért lett ilyen. Én is akartam, és a fodrászom pont ezzel beszélt le róla, hogy mikor ő megcsináltatta, akkor neki is ilyen nyúlós lett a haja (ő így írta le, de szerintem hasonló érzésről van szó). Ez már nem jön helyre, csak ha tényleg ledúrod az egészet, nem véletlen nem ajánlott szőkíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!