Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit várhatok a kozmetikustól?

Mit várhatok a kozmetikustól?

Figyelt kérdés

2 napja voltam először életemben kozmetikusnál. . . .

Egy nagy problémám volt mindig is. . . a gyulladt, kinyomhatatlan pattanások. . .

Nos, a csaj ezeket is kinyomta, elég szépen, mert még én itthon "megerőszakolom" - tehát sérül a bőr, ő szépen tűvel megnyitotta őket, és csak egy kis varrat-pötty van ott. . .

Meg persze kinyomta az összes mitesszerem. . . beletelt vagy 2 órába. . .

De szerintetek mit remélhetek? Úgy értem, msot voltam először. . . . lehet már évekkel ezelőtt el kellett volna mennem. . .

lehetséges, hogy most hogy megvolt a "szervíz" - jópár hétig/hónapig szép lesz az arcom? Vagy annyira nagy változást nem kell remélnem?

Persze az is lehet, hogy belső, szervi gond okozza a pattikat. . . de egyenlőre most kozmetikussal próbálkozom. . . . mégegyszer tuti elmegyek. . .

2010. jan. 17. 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagykezelésen voltál?

Havonta vagy kéthavonta 1x ha elmész egy ilyen nagykewzelésre, szépen karbantartod az arcodat, akkor szép lesz a bőröd. Melett kérd ki a kozmetikus véleményét, hogy milyen termékeket javasol a problémás bőrödre.

Én mindeképpen olyan kozmetikust ajánlok, aki Ilcsi termékekkel dlgozik.

www.ilcsi.com nézz szét az oldalon

2010. jan. 18. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!