Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól állna a rövid...

Szerintetek jól állna a rövid haj?

Figyelt kérdés

A képen kamuból van megcsinálva, szóval most hosszú, de már nagyon irritál, folyton csak összekötöm, idegesít, sehogy se jó, így arra gondoltam, hogy mivel egyszer úgyis ki akarom próbálni és úgyis visszanő, levágatnám.

[link]

2014. szept. 2. 16:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Ha idegel, akkor vágasd le, a rövid is nagyon jól áll :)
2014. szept. 2. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik a hosszú. Szerintem még úgy is jobban tetszene, ha nincs kiengedve.
2014. szept. 2. 23:05
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Én fodrász vagyok és szerintem Neked egy jó rövid haj sokkal jobb lenne, mint a mostani hosszú. Vágasd le! Szép az arcod és jól fog állni. Én a helyedben oldalt és hátul felnyíratnám.
2014. szept. 3. 08:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan válaszd le és osztom az előttem lévő fodrász véleményét, jobb lenne ha fel lenne nyírva vagyis hátul mindenféleképp!!!!!!
2014. szept. 3. 14:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Vágasd* :DDDDD
2014. szept. 3. 15:53
 16/20 anonim válasza:
Szerintem szép és különleges arcod van, és ezt kiemelné a rövid haj, szóval szerintem nagyon jól állna.
2014. szept. 5. 17:04
 17/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon is !
2014. szept. 5. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:
A rövid haj sokkal jobban állna!
2014. szept. 5. 17:31
 19/20 *Victorique* ***** válasza:
Egyértelműen jobban áll a rövid haj, szép arcod van. Viszont, ha egy tippet megengedsz, akkor az erős rúzs helyett sokkal jobban mutat a természetesnek ható száj, ahogy az első képen is van, de legalábbis figyelj arra, hogy ne menjen ki ennyire a szád vonalán túl.
2014. szept. 13. 17:04
 20/20 anonim válasza:
vágasd le szerintem! jól állna biztos! egyébként nagyon szép vagy! :)
2014. szept. 13. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!