Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék rövid hajat de nem...

Szeretnék rövid hajat de nem tudom hogy jól állna e?!

Figyelt kérdés

Már rengeteg embert megkérdeztem, és eléggé megoszlottak a vélemények. Ha lehet ne azok írjanak akik azt vallják hogy a rövid hajú nő nem nő, hanem akiknek rendes véleményük van :)

[link] így nézek ki és kb ilyen hajat szeretnék [link]

2013. nov. 2. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Aki ilyet ir,hogy egy nö rövid hajjal nem is nö,az eleg nagy kreten...ne is foglalkozz ilyenekkel.

A rövid haj jol allna,mert szep arcod van.Szerintem merj valtoztatni!A mostani hosszu hajad se csunya,de latszik,hogy nincs igazan semmi fazona,csak ugy "van".

2013. nov. 2. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok:nekem is volt olyan rövid hajam,mint a kepen lathato nönek,es nagyon nöiesnek ereztem magam vele,de ugyanakkor vaganyabbnak is.Az akkori baratomnak is nagyon tetszett,holott ö hosszuhajparti volt inkabb.
2013. nov. 2. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen eléggé semmilyen a hajam, meg unom is.
2013. nov. 2. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szép vagy amúgy :))) De abba is gondolj bele hogy később nem bánnád-e meg.

És ha fokozatosan vágatnál le belőle és ha késő mondjuk meggondolod magad akkor se kell évekig várni hogy visszanőjön. Én is így jártam pedig jóval kevesebbet vágattam a hajamból.

Pl ilyesmi: [link]

[link]

2013. nov. 2. 22:42
 5/9 A kérdező kommentje:
A kép egy éves kb, most akkora a hajam mint a szőke nőnek akit linkeltél. Én is elgondolkodtam hogy megbánnám e, de nagyon gyorsan nő a hajam szerencsére, így max 1-2 évet kéne várnom. Tényleg csak azzal van a bajom hogy nem tudom jól állna e, mert elég baba pofim van még így 17 évesen is, aztán nem akarok úgy kinézni mint egy kisfiú :D
2013. nov. 2. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon szep arcod van,mint ahogy irod,babaarcod.Tuti,hogy jol allna a rövid!
2013. nov. 2. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem először valami kleopátrával próbálkozz, vagy ami a válladig ér.
2013. nov. 2. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Tényleg 17 éves vagy? :)
2013. nov. 3. 11:39
 9/9 A kérdező kommentje:
igen, áprilisban töltöm a 18-at :)
2013. nov. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!