Ajánlanátok kérlek ezekből a termékekből olcsot de viszonylag jót?
tusfürdő-->fa
balzsam sampon-->syoss (lehet hogy nem jól írtam le) ezeket elég nagyot lehet venni, viszonylag olcsóbb áron a samponnal pedig úgy is spórolhatsz, hogy kicsit felhigítod vizzel. így sokkal jobban fog habozni, viszont ugyanannyira tiszta lesz tőle a hajad (am fodrászok is ezt csinálják)
kozmetikumok-->miss sporty/miss sixty(asszem ilyen is van)
tampon-->ob
borotváról nem tudok nyilatkozni, mert én epillálok, de néha leht ilyen nagyon primitív borotvákat kapni a lidliben, és ezek tényleg annyira egyszerűek, hogy még el sem tudod vágni magad vele
Jók azok amiket előttem leírtak.Ezenkívül még figyeld az akciókat is egyet fizet kettőt kap meg ilyenek.Ha nagyon spórolni szeretnél esetleg tusfürdő helyett használhatsz szappant is,azokból is vannak jó illatúak akár 150 ft-ért is.
Dekor kozmetikumokat meg vehetsz 100ft-os boltban is vannak ott is jók,sz.spirál is meg tus is.(Azt hiszem én Kallost vettem annak idején és bevált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!