Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a babolajról...

Mi a véleményetek a babolajról, mint hajápoló?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem festeni a hajamat, és én is tapasztaltam azt, amire már előre figyelmeztettek, hogy őrületesen roncsolja a hajat. Egyik nap hajmosás után nem használtam balzsamot, mert elfogyott, és nem vettem észre, ezért hajszárítás után nagyon fénytelen, és nehezen kezelhető lett. Anyukám ekkor mondta, hogy próbáljak meg pár csepp babaolajat szétdolgozni a hajamon, úgy, hogy a fejbőrt ne érje, mert zsíros lesz. Kipróbáltam. És nekem egyszerűen csodát művelt a frizurámmal. Ki tudtam szépen fésülni,könnyen kezelhető lett, és gyönyörűen fényes. Ráadásul egyáltalán nem volt zsíros hatása. És ez valahogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Úgy gondolom, hogyha ez tényleg olyan jó, már réges rég ismerném ezt a módszert. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ti próbáltátok e már, és mi a véleményetek róla? Ez hosszú távon okoz bármilyen kárt a hajamnak?

2014. aug. 31. 15:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Hosszútávon kiszáríthatja a hajat, az ásványi olajok nem a legjobbak hajra. Inkább kókuszolajat használj, az a legjobb.
2014. aug. 31. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!