Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan hajápoló, amitől...

Van olyan hajápoló, amitől tényleg tükörfényű lesz a haj?

Figyelt kérdés

Lehetőleg anélkül, hogy elnehezülne, és fél nap múlva elkezdene tincsekbe állni.

Sok mindent próbáltam már, de eddig semmi sem teljesítette, amit ígért, a sima, könnyű, ragyogóan fényes hajat :/

2014. aug. 24. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Hosszútávú igazi fényes kezelhető hajat a keratinos kezelések okoznak amik viszont igen drágák(9-25ezer ft) és kb 3 hónap a hatóidejük de viszont csodaszép az eredmény. Használj rá valamilyen olajat(ricinus, oliva) vagy almaecettel öblítsd át.

Nekem szép fényes és könnyen fésülhető a hajam a wella professionals oil reflections hajolajtól is(3000ft körül)

2014. aug. 24. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem alapból fényes hajam van, valószínűleg a színe miatt, amivel fekete, de amitől még fényesebb lesz, az a Gliss Kur Million Gloss termékcsalád sampon és spray változata.

Ezenkívül használok hajpakolást, ami lenmagolajjal dúsított, ettől is szép, fényes.

Ajánlom még a különböző hajvégápolókat, sokat segíthetnek.

A leglényegesebb pedig, hogy a töredezett részeket le kell vágatni, mert addig sajnos nem csillog a haj, ameddig töredezett.

Ha esetleg kivasalod a hajad, akkor nem tűnik fényesebbnek?

22/L

2014. aug. 24. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Na, azt hiszem megtaláltam a csodaszeremet! Fodrászkellékesnél jártam, mert a környéken csak ott lehet kapni a kedvenc tusfürdőmet (hajfestéket is ott veszek), és megemlítettem a fénytelen hajam problémáját - aminek fenn se szabadna állnia, mert ugye festem, és el sincs törve, és az eladó hölgy a Kallos festett hajra való lenmag olajos pakolását ajánlotta. Meg is vettem belőle a kis kiszerelést, és ahogy hazaértem, hajat is mostam. El sem hittem az eredményt: fényesebb, selymes, és könnyű haj! Nem győzöm nézni és fogdosni. Ahogy kimentem az utcára, a szél szét is fújta a hajam, csak úgy repdesett a fejem körül, amire fel sem voltam készülve, mert más pakolások el szokták nehezíteni a hajamat, és úgy alig mozdul el pár tincs, csak viharos szélben lobog. Aztán az újabb meglepetés: anyám vagy öt percig szúrósan nézett, mire megkérdezte, hogy már megint hajat festettem? (2 hete festettem) Szóval eddig szerelem, remélem hosszú távon is ilyen gyönyörű lesz tőle a hajam :)
2014. aug. 25. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is azt a lenmagolajos pakolást használom, egyik legjobb, olcsó, jó az illata és tényleg gyönyörű tőle a hajam :-)

Mellesleg egyáltalán nem törik, pedig elég sűrűn vasalom, én ezt is a pakolásnak tudom be!

Második válaszadó voltam!

2014. aug. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!