Hogyan tűntethetem el a pattanásokat iskola előtt? Mindig a szemöldököm között vannak. És a pórusamat hogyan húzhatnám/tüntethetném el?
Figyelt kérdés
A fogkrémet próbáltam, nem nagyon vált be. A méz az tényleg segít? És hány nap múlva tűnnek el a patik? Gyors segítséget! :c2014. aug. 28. 23:29
1/5 anonim válasza:
ha telekened minden cuccal szerintem még később tűnnek el(én legalábbis nem hiszek semmi házi okosságban se szuper készítményben).. senkit nem fog zavarni hogy pattanásos vagy
3/5 anonim válasza:
En igy hazilag amit rudok mondani,hogy jegeld le az arcod....
Nem rudom,hogy ez mennyire egeszseges, de pl nekem mikor van egy gyulladt pattanasom,arra egesz jo szokott lenni. Odatartom a jeget folyamatosan, elegge fajdalmas ,de ra egy kis idore lejjebb huzodik.
Egt kicsit fura ...de nekem neha bevalik,hogy szappannal bekenem az arcom pattanasos reszeit,es ejszakara rajta hagyom . Nekem neha jo .hat kinek mi.
Ami nem hazi,de jo , az a Zineryt nevu keszitmeny es ha ez tulzottan szarit,akkor a Sudocrem nevu krem,ami nagyon jol taplalja a bort.
En ezeket szoktam hasznalni ,mikor melyiket.
4/5 anonim válasza:
Kamillateás borogatás,arcradír és agyagos maszk.
5/5 anonim válasza:
Vágj föl egy paradicsomot, itasd fel a levét egy vattakorongra, és kendd be vele az arcod.
Amúgy, bőrgyógyász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!