Ombre féleségű hajam lett, de a fodrász valamit nagyon elbaltázott. Nagyon gáz? Vélemények, megoldások? (Képpel)
Ez tényleg úgy néz ki, mint amit otthon barkácsoltak. Ismerek én is olyan fodrászt, aki anno kitanulta a szakmát, de se továbbképzés, se semmi azóta se. Járnak hozzá a 70 éves mamik dauerra, meg tud néhány fazont vágni, festeni és ennyi. A mai napig sapkával festi a melírt. Anyum járt hozzá évekig, aztán nagy nehezen meggyőztem, hogy menjen máshoz, aki nem égeti le a haját, és nem életlen ollóval vág. Igaz, hogy nem 2500 volt a melír-vágás, de azóta kezelhető a haja, és a fazon is olyan, amilyet szeretne.
Jól döntöttél, hogy kerestél mást. Majd tegyél fel képet a végeredményről. :)
Hát megpróbálhatja helyrehozni a másik fodrász, de ezen csak az olló segít igazából. A teljes szőke rész szét van égve, agyon van törve, kiritkulva, harmadannyi hajad nincs ott, mint kellene legyen. Erre még rámegy festékkel, pláne szőkítővel, tőből le fog törni a hajad kb.
Szerintem kezdj el barátkozni egy rövid haj gondolatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!