Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ombre féleségű hajam lett, de...

Ombre féleségű hajam lett, de a fodrász valamit nagyon elbaltázott. Nagyon gáz? Vélemények, megoldások? (Képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. aug. 28. 21:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg úgy néz ki, mint amit otthon barkácsoltak. Ismerek én is olyan fodrászt, aki anno kitanulta a szakmát, de se továbbképzés, se semmi azóta se. Járnak hozzá a 70 éves mamik dauerra, meg tud néhány fazont vágni, festeni és ennyi. A mai napig sapkával festi a melírt. Anyum járt hozzá évekig, aztán nagy nehezen meggyőztem, hogy menjen máshoz, aki nem égeti le a haját, és nem életlen ollóval vág. Igaz, hogy nem 2500 volt a melír-vágás, de azóta kezelhető a haja, és a fazon is olyan, amilyet szeretne.

Jól döntöttél, hogy kerestél mást. Majd tegyél fel képet a végeredményről. :)

2014. aug. 29. 10:55
 22/28 anonim ***** válasza:
Ne fesd be otthon, nem ugyanúgy fogná be alul és felül. Egy jó fodrász szépen helyre tudja hozni.
2014. aug. 29. 11:08
 23/28 anonim ***** válasza:
77%

Hát megpróbálhatja helyrehozni a másik fodrász, de ezen csak az olló segít igazából. A teljes szőke rész szét van égve, agyon van törve, kiritkulva, harmadannyi hajad nincs ott, mint kellene legyen. Erre még rámegy festékkel, pláne szőkítővel, tőből le fog törni a hajad kb.

Szerintem kezdj el barátkozni egy rövid haj gondolatával.

2014. aug. 29. 11:12
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és a véleményeket, rakok fel majd képet, vasárnap délutánra vagyok beíratva.
2014. aug. 29. 11:23
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem annyira gáz, inkább nagyon el van törve a vége. Szerintem a felét le kellene vágni, mert így nagyon ápolatlan hatást kelt. Aztán meg fesd valami egyszínűre. A te hajad jól el lett égetve valamivel. De inkább ezt egy másik fodrász csinálja.
2014. aug. 30. 06:27
 26/28 A kérdező kommentje:
Még nem jutottam el fodrászhoz, és akihez be vagyok jelentkezve, azt javasolta inkább fessük vissza az alapszínre, majd egy hónap múlva újra ombre. Szerintetek ha itthon belefogok befesteni egy loreal hajfestékkel, milyen eredmény születne? Szerintem ennél csak jobb lehet, ha annyira nem is fogja be, alig lenne látható a szőke rész, nem?
2014. szept. 1. 14:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Ne. A hajad állapota tovább romolhat. Hallgass a fodrászra. Az se biztos, hogy befogja a végét.
2014. szept. 1. 14:29
 28/28 anonim válasza:
hanyagold a hajvasalást, már nagyon vékony és töredezett a hajad vége :S
2014. szept. 2. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!