Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ombre féleségű hajam lett, de...

Ombre féleségű hajam lett, de a fodrász valamit nagyon elbaltázott. Nagyon gáz? Vélemények, megoldások? (Képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. aug. 28. 21:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Elég szörnyű, szerintem is Te csináltad, fodrász csak nem lehet ennyire ennyire ügyetlen..inkább fesd vissza szerintem eredeti színre, vagy vágasd le.
2014. aug. 28. 22:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Basszus aki ilyen munkát kiad a kezéből annak a boltját be kéne záratni.
2014. aug. 28. 22:38
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Juj, eddig ez az egyik legcsúnyább ombre amit valaha láttam. :s Szerintem fesd vissza, de ha töredezett is, akkor inkább az olló..
2014. aug. 28. 22:47
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

hát elég béna ez a fodrász...

szerintem az egészet fesd át hajfestékkel egyszínűre, lehetőleg barnára - kicsit talán sötétebb árnyalatot nézz, mint a felső a hajad felső része...

lehet, hogy még magad is be tudod festeni az egészet, bár lehet, ez a "renoválás" szakértelmet igényel.

én azért tennék egy próbát otthon, sk. befesteném...

ui: nekem pár hónapja egy fodrász úgy vágta tépettre a hajam, hogy hátul egy jó nagy lépcsőt csinált, belevágott egy sávot. úgy nézett ki hátulról, mint egy elb..elbaltázott felvarrt póthaj :) én tudom, hogy vannak nagyon béna fodrászok :)

2014. aug. 28. 22:55
 15/28 pinkpancser ***** válasza:
100%
A 9-esnek annyiban igaza van, hogy aki ilyet kienged a kezei közül, azt nem lehet fodrásznak nevezni. És hogy az alufóliák úgy érintkeztek... inkább kérjen bocsánatot és ajánljon fel legalább egy ingyen alkalmat amikor ingyen mehetsz hozzá kárpótlásként (persze ha vissza mersz menni).
2014. aug. 29. 08:20
 16/28 anonim ***** válasza:
Mennyit fizettél ezért?
2014. aug. 29. 08:34
 17/28 A kérdező kommentje:
3 ezer.. Vittem neki képet is, elmagyaráztam neki hogy hogy csinálja,hogy szépen egyenletes legyen az átmenet, és így úgy csinálta, hogy ahogy alufóliába tette a végét, felette is kenegette, hogy ilyen balayage stílusú legyen, de ott nem tekerte be, és gondolom az, meg a fólia között mindig kihagyta a festést. Tényleg ilyen ritka béna fodrász legyen, vagy sok fodrász nem ért ennyire az ombréhoz? Aztán a végén ahogy szárította, áradozott hogy milyen jó lett, mert akkor én még nem láttam az eredményt, ahogy megnéztem leesett az állam,hogy mik azok a csíkok benne, és csak hebegett hogy hát te mondtad, hogy így csináljam.. De nem akartam vitát nyitni mert ismerősünk volt.
2014. aug. 29. 09:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Fúúú. Még szerencse, hogy csak ennyit hagytál ott. És mennyi idős? Tudod már mit fogsz csinálni a hajaddal?
2014. aug. 29. 09:44
 19/28 A kérdező kommentje:
40 év körüli nő. Hát most bejelentkeztem egy másik fodrászhoz, ő küldött képet egy ombre munkájáról, az nagyon szép lett, elküldtem neki is a képet a hajamról, azt mondta helyre tudja hozni. Szóval bízok benne, hogy sikerül kijavítani, mert tegnap nagyon összetörtem emiatt.
2014. aug. 29. 09:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A kedves "ismerős" fodrászt tessék messze elkerülni. Én csak olyanhoz járok, aki képben van és halad a korral, jár tanfolyamokra és kitanulja az új stílusokat, technikákat, nem a vendég bemondására készíti el a hajat, hogy most így tekered, vagy úgy.

Amúgy megfigyeltem, hogy több 40-es fodrász leragad, már nem akar tanulni, megmarad az általa ismert technikáknál és ha valaki valami újat kér akkor improvizál valamit, aztán ha balul sikerül, csak megvonja a vállát.

2014. aug. 29. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!