Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet, hogy irtózatosan...

Piriiiiii kérdése:

Mitől lehet, hogy irtózatosan kócossá tud válni a hajam rövid idő alatt?

Figyelt kérdés

Mintha régebben olvastam volna olyat, hogy valami betegség tünete lehet az összecsomósodott, kócos haj. Az én hajam alapjában véve is gyorsan összekócolódik (vékony szálú és össze-vissza száll), de most 4-5 napig nem fordítottam rá elég időt, azaz nem fésülködtem rendesen, és nagyon durva kóc lett benne. Ezzel mindig is gondom volt, főleg, mert sokat hordok sálakat (nyilván nyáron nem...), amik szintén összedörzsölik és összekócolják hátul, de ezentúl is borzalmas. Ma egészen kétségbeestem, már az ollót láttam magam előtt... szerencsére szét tudtam szedni, és megfogadtam, hogy minden nap fésülködök rendesen. Szoktam is egyébként, de elvileg az sem tesz jót a hajnak, ha két percenként fésüli az ember...

Mit lehet ez ellen tenni, és mi lehet ennek az oka?

2014. aug. 27. 23:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és így talán szemléletesebb lesz: rövid idő alatt egy napot értek, tehát: reggel megfésülöm, és délutánra jól összeáll hátul. Ez a 4-5 nap most természetesen nem tartozik bele a rövid időbe, de olyan volt, mintha évek óta nem fésülködtem volna...
2014. aug. 27. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
a vékony szálú haj akkor szokott így kócolódni, ha töredezett a vége. Nekem is ilyen van szóval ismerős, ha így összekócolódik, akkor tudom, hogy irány a fodrász levág 5 centit és máris sokkal jobb :)
2014. aug. 28. 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Gondoltam én is valami hasonlóra. Pedig szoktam rendszeresen vágatni, és még sosem volt ilyen durva kóc benne... :D
2014. aug. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!