Vannak itt bevállalós, extrém lányok? Akik vállalkoznának egy nyírásra?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki bevállalna egy géppel való hajnyírást? Full kopasz, vagy max 1cm rövidségűre gondolok, esetleg némi, variálás megoldható, de alapvetően kopaszra nyírásra keresek vállalkozó szellemű lányt.2014. aug. 26. 07:07
11/20 anonim válasza:
Igazából Ő akart nagyon rövid hajat. A hosszúból először vállig érő lett, utána rövid és végül le lett tolva géppel fél centisre. Most kb. olyan 3-4cm-es a haja. De tovább nem fogja növeszteni. Folyamatosan vágatva lesz.
12/20 A kérdező kommentje:
Na ez tetszik :) És hogyan fogadta a környezete, vagy mondjuk te hogyan fogadtad? Mindig is érdekelt, hogy hogyan élik meg az emberek az ilyesmit, főleg az akivel történik, de érdekes szerintem az is hogy mondjuk a baráti környezet hogy dolgozza fel, vagy értékeli.
2014. szept. 1. 09:35
16/20 Rebellious Dead Lady válasza:
Vagyok elég extrém az nélkül is.
Viszont bevállalnám, ha kapnák érte 1.000.000.000 dollárt és ha azt szeretném, hogy az önbizalmam megközelítse jobban a nullát. :D
Egyébként úgy sem utaznák be azért Magyarországra, meg szerintem te sem jönnél el ide Szerbiába egy nyírás miatt. :P
17/20 anonim válasza:
Van egy csaj aki elvesztett valami fogadást és a le kellet kopaszra vágnia a haját... mondjuk elég laza csaj. :D
18/20 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem én fogadtam vele :)
2015. aug. 21. 15:41
20/20 anonim válasza:
En tervezek nagyon rövidre változtatást. Nem tudm hogy az 1 cm belefér e fent is, de mindenképp géppel szeretnem felnyiratni a hajam. Most vállig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!