Vélemények a mannaszappan.hu termékeiről? Érdemes rendelni?
Figyelt kérdés
Zsíros arcbőröm van, néha kijön pár pattanás, viszont az arcbőröm csupa pirosság az előző pattanások miatt. Szépen rendbe tudná hozni az arcom azok a termékek?
Mindenkinek megy a zöld! :)
16/l
2014. aug. 24. 18:05
1/4 anonim válasza:
Én is próbálkoztam velük, mivel 23 éves létemre még mindig tiszta mitesszer a bőröm (és nem csak az arcomon). Úgy tapasztaltam, több havi Manna használat után, hogy semmit nem használnak, az Ilcsi többet javított a bőrömön, mint a Manna, bár az sem tökéletes. Szerintem ajánlottabb inkább télen egy kémiai mélyhámlasztás, én legközelebb ezzel fogok próbálkozni. Hozzáteszem, 16 évesen még bőven lehet a hormonoktól a bőrproblémád, lehet várnod kellene néhány évet, hátha magától letisztul. De nem hiszem, hogy a Manna megoldás lehetne.
2/4 anonim válasza:
A mannaszappan nagyon kitisztítja a pórusokat, nagyon hatékony de csak ha tényleg vannak pattanásaid, ha csak pár darab van még pattanásosabb leszel..
4/4 anonim válasza:
Nekem egyik lány ismimnek van! Lassan 1 éve használja. A fekete mannaszappant. És nagyon szép arca lesz! Érdemes igen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!