Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történt a ricinusolajjal?

Mi történt a ricinusolajjal?

Figyelt kérdés
Pár éve még akkora sláger volt, mindenki esküdött rá, hogy ennyit meg annyit nőtt tőle a haja. Ha most előjön egy kérdés, akkor rendre ugyanazok a válaszok jönnek, hogy a hajnövekedés csak genetika, a ricitől hullot a haja stb. De hát pár éve még akkora csodaszer volt. Mi történt azóta?

2014. aug. 24. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Én évek óta otthoni hajpakolásokat használok felváltva mikor mi van itthon olíva vagy ricinus olajjal nekem semmi bajom nincs tőle, a hajam se hullik, szép és egészséges. Nem magába kell ráönteni a hajra ennyi a nagy titok. Mellesleg számtalan dologtól hullhat a haj pl. stressz, hormonok, immungyengeség
2014. aug. 24. 16:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt én értem, csak mikor előjön egy-egy kérdés a riciről, akkor mostanában úgy eltűntek azok, akiknek még pár éve állítólag centiket nőtt a hajuk 4 hét alatt. Régi kérdéseknél még voltak ilyen válaszok, most már egyáltalán nincsenek.
2014. aug. 24. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Mi épp a trendi és felkapott csodaszer. Azóta a panthenol spray volt a menő, most a hajvitamin.

De az is lehet, hogy két megszállott rajongó ajánlgatta orrba-szájba. :D

2014. aug. 24. 16:19
 4/10 A kérdező kommentje:
De most akkor, akik válltig állították, hogy ennyit meg annyit nőtt a hajuk, azok csak hallucináltak, vagy hazudtak vagy mi? :D merthogy mostanában már inkább ellene vannak, mint mellette. Csak kíváncsiságból kérdem, azelőtt én is használtam egyébként, nem szeretném újra, nincs is rá szükségem.
2014. aug. 24. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

szerintem igenis "csodaszer" a ricinus olaj igaz és nem haj hanem szempilla növésről tudok beszámolni, hajra is használtam és szép puha és selymes lett a hajam :)

17/l

2014. aug. 24. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az az oka hogy manapság nagyon mennek a természetes csodaszerek és mindenki rájuk kattant. Aztán szépen elment vett magának ricinusolajat, majd miután 2 hét után sem látott semmit a haján ráhagyta és vette a következő terméket amiről szenzációs dolgokat olvasott.
2014. aug. 24. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Régen lehetett olvasni hogy 2 hét alatt 6 centit nőtt a haja meg egyéb kamu dolgokat, de mivel bizonyítani ezt soha senki nem tudta így nyilvánvaló lett hogy a ricinusnak semmi ilyen hatása nincs, de erről orvostól is olvastam már valamit, az is leírta, hogy a ricinusnak nincs ilyen hatása... szóval egyértelmű. A géneken nem fog egy olaj változtatni.
2014. aug. 27. 19:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Jójó 75%-os, ha milliószor nem írtad ke, hogy a hajnövekedés genetika, akkor egyszer sem. Ezt én értem, de nem ez volt a kérdés. Hanem az, hogy pár évvel ezelőtt még annyi volt az elégedett riciző, s most mégis eltűntek, ők már nem reagálnak ilyen kérdésekre (veled ellentétben), és azt nem értem, hogy miért? Egyáltaln miért állítottak olyat, ami nem is igaz (már ha így történt)? Mert az tényleg elrugaszkodott, hogy 6 centi két hét alatt, de speciel én sokkal gyakrabban olvastam olyat, hogy egy centi helyett kettőt nőtt egy hónapban. Ami reálisabbnak látszik.
2014. aug. 28. 13:29
 9/10 anonim válasza:
Én is most kezdtem el használni, nekem 2 ismerősök használta korábban, de inkább csak erősebb lesz tőle a haj, egészségesebb, és talán mivel nem töredezik, úgy tűnik, mintha gyorsabban nőne. Nekem úgy 3 hét után nőtt 1 cm-t a hajam, lehet nélküle is ennyit nőtt volna, viszont tényleg szebb, nem töredezik, pedig nekem nagyon gyenge a hajam sajnos, annak ellenére hogy semmit nem csinálok vele mosáson és fésülködésen kívül, és már nem zsírosodik olyan hamar, de ez is lehet attól is, hogy az olaj miatt alaposabban kell hajat mosnom. Egy próbát megér szerintem, és egyáltalán nem drága. Nekem eddig jót tett. :)
2014. aug. 28. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Én még most is használom és vasárnap is fogom, heti kétszer csinálom, nagyon szép tőle a hajam.. nem tudom ki van ellene, de én mellette vagyok :D az viszont igaz, hogy nem mindenkinek jön be a dolog
2014. szept. 6. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!