Festettél már FESTETT hajadra világosabb színt? Mi történt?
Igen, igen, tudom, elvileg festék nem világosít a festett hajon, de érdekelne, van-e valaki, akinek ezzel más a tapasztalata.
Akinek sikerült már így világosítania (akár csak 1 árnyalatot is), az milyen színre festett rá milyen színt? És melyik termékcsalád volt?
Köszönöm előre is a válasz(oka)t. :)
Jaj de jó, akkor van remény. :)
Köszi.
Kopott feketére festettem világos vörössel, az eredmény vörös hajtövek és foltos vöröses fényű feketés-barnás haj. Olyan volt mintha rozsdásodna a hajam... :D
Ebből nem tanultam, szőkét akartam, ráfestettem, na szerintem az eredmény leírhatatlan, még rozsdásabb, még több árnyalatú, de szőke közelében sem volt.
Szóval világosítani tud a festett hajon a festék, csak nem egyenletesen, nem lesz szép az eredmény.
Én ezek után leszívattam szőkítőpor + 12% oxival az egészet. Ettől kb citromsárga lett a hajam, de nagyjából egyszínű, szóval örültem neki, azóta már sikerült normális szőkévé lennem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!