Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajsütővassal göndörítés után...

Hajsütővassal göndörítés után nektek meddig marad göndör a hajatok? Félnap? 1-2 óra?

Figyelt kérdés

Nekem kb egy óra alatt teljesen kimegy belőle és teljesen egyenes lesz, mint előtte volt.

Hajmosás után érdemes vagy várjak vele 1-2 napot mosás után még?

Ti hogy csináljátok?

Elég hosszú a hajam, csak az alsó felét tudom begöndöríteni, de ez nem is baj, csak nem marad meg benne.

Ha hajcsavaróval vagy szivacsossal éjszakára felcsavarom, akkor is max egy fél napot ha megmarad benne.

Mit csináljak, h tovább tartson?

2014. aug. 23. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg ki nem fésülöm. Mostanában kezdtem sea salt sprayt használni. Befújom a hajam, megszárítom, besütöm tincsenként, de a meleg tincseket hagyom kihűlni a tenyeremben. Utána lakkozom. Persze másnapra kicsit veszít a volumenéből, de 3 napig simán hordható így a hajam.
2014. aug. 23. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:

A régi hajsütővel simán 3-4 óra.

Remington pearl wand-al és hővédővel 5-6 napig is. Illetve hajmosásig.

2014. aug. 23. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor az én hajamban miért nem marad meg? :(

Szerintetek mit csinálhatnék?

Nem akarom mindig göndöríteni, de néha jó lenne, a hajsütőm is csak pár hónapos.

2014. aug. 23. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok függ a hajsütőtől. Milyen márka és típus? Lehet hogy simán azzal van a gond.
2014. aug. 23. 16:32
 5/5 anonim válasza:
ez fugghet a hajadtol is. hogyha tul eros, mondhatni tulsagosan egeszseges, akkor hamar kirugja magat. ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, nekem sem marad meg.:)
2014. dec. 30. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!