Kerek fejű leány társaim! Az a helyzet, hogy már nagyon rég óta szeretnék egyenes frufrut vágatni magamnak, a hiba csak az, hogy kerek a fejem, és sok helyen olvastam, hogy az ilyen tipusoknak ez a hajforma nem áll jól. Szerintetek is így van?
A frufruról és hogy kinek áll jól:
Évekig nem mertem rászánni magam, hogy frut vágassak, utoljára 5-6 évesen volt, most 23 vagyok..
Aztán 1szer csak eldöntöttem, nagy baj nem lehet belőle, max elcsatolom oldalra ha rosszul áll :) meg humorérzéket fejlesztek..
Nekem nem magas a homlokom, így rendre azt mondták a fodrászok, ők nem vágják le, mert nem fog jól állni. Aztán a régi fodrászomnál kötöttem ki, levágta. És ügyesen megcsinálta. Nem úgy, hogy csak pár szál volt mutatóba, hanem egészen fentről indult a frufrum, így nem is látszódott hogy kicsi a homlokom, mert optikai csalódás volt, hogy nem csak pár szálat vágott mutatóba és magasról indította. Azután mindenki mondta, h jól áll, később meg már én vágtam havonta ahogy megnőtt.
Szóval lehet hogy bizonyos arc /fej típusokhoz vannak hajak amik nem illenek, de ha ügyes és tapasztalt a fodrász akkor tud bármilyen frizurával trükközni és megcsinálja úgy hogy jól is álljon.
Arra vigyázz, ne legyen túl rövid, és amúgy a fru nagyon fiatalít, szóval szerintem inkább emiatt gondold át hogy jó lesz e.
Utolsó vagyok:
Én 23 vagyok, de a minap megkérdezték, h mikor fogok érettségizni :S
Engem zavart hogy ennyire fiatalnak (kb 16nak) néznek, még így frufru nélkül is már (menőtt a frufrum)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!