Mit csináljak házilag, h ne legyenek ilyen pirosak a pattanásaim, (kozmetikusos) arctisztítás után?
Figyelt kérdés
Szóval kozmetikusnál voltam arctisztításon, viszonylag sok pattanásom van, ès most termèszetesen tiszta piros a fejem :/ Viszont holnap után "emberek közè" kell mennem, van valami házi praktika, ami TERMÈSZETESEN segít,h ne legyen ilyen piros (nem korrektorra, alapozóra...gondoltam!!!)2014. aug. 21. 18:38
1/6 Enikő64 válasza:
Nyugi!Holnaputánig elmúlik a pír,ha szakképzett kozmetikusnál voltál.Hagyd pihenni az arcbőröd.Mézes pakolás segít-ha van otthon méz és nem vagy allergiás a mézre :)
2/6 anonim válasza:
Ha érzékeny a bőröd akkor még 1 hét után is ilyen lesz, mivel azt nem szabad nyomkodni... méz, aloe vera segíthet kicsit. Vagy ha van otthon sebekre való kenőcsöd akkor az is jó lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen. Szakkèpzett kozmetikus, a bőröm nem èrzèkeny, allergiás nem vagyok, mèz ès aloe vera van..:D szóval majd kipróbálom, köszi az ötleteket :P
2014. aug. 21. 19:46
4/6 A kérdező kommentje:
Ja, ès a sebrekenőcs pl.: neogronarmon jóó?? Az jó,ha mind2-t felkenem? Persze nem egyszerre, ès bőven megvarom, h akrèm felszívódjon :P
2014. aug. 21. 19:49
5/6 anonim válasza:
Nem jó a Neogranormon,inkább vegyél Dermofil pasztát rá.
6/6 anonim válasza:
Utókezelésre nem kaptál semmit?
Egyébként inkább ne piszkáld, ilyenkor szokott beütni az a szitu, hogy rákensz valamit és még rosszabb lesz tőle. Két nap alatt simán elmúlik magától, ne aggódj, hagyd pihenni, csak a szokásos napi tisztítás legyen meg. Kivéve, ha bőrradíros lemosód van (amit amúgy sem kéne naponta használni), azt cseréld le valami kímélőbbre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!