Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyantát ajánlotok a...

Milyen gyantát ajánlotok a bajuszom szőrtelenítésére?

Figyelt kérdés
Még nem használtam gyantát egyáltalán, de már nagyon zavar a bajuszom. :S Külön kell hozzá ilyen papircsíkot venni, vagy együtt lehet kapni, vagy hogy megy ez? Valaki világosítson fel légyszi ezen a téren. :)
2010. jan. 15. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Jujj!... Szerintem ne gyantával csináld, mert elég erős lehet a szőrzet ott. Inkább valamilyen krémmel. Bekened, hagyod egy kicsit és vagy lemosod, vagy egy kis műanyag lapáttal lekaparod.
2010. jan. 15. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy sima szőrtelenítő krém is jó erre a célra?
2010. jan. 15. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:

A gyanta ha jól tudom épp hogy gyengíti a szőrszálakat, azért is gyantát használnak legtöbbször pl. a láb szőrtelenítésére, mert az eredmény tovább tart és nem lesz erősebb a szőrszál. A krém szerintem nem jó megoldás, 1.a szőrszálnak a hagymája, azaz ami a bőr alatt van ott marad, hamar visszanő szerintem

2. a krém allergiát, irritációt válthat ki, bár ez egyénfüggő

Szerintem vagy gyantázd le, vagy pedig szemöldökcsipesszel (pinzettával) szedd ki.

2010. jan. 15. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meleg gyantát használok, nagyon jó mert még az egészen piciket is kitépi, de eléggé fájdalmas. De a szépségért szenvedni kell.:) Dm üzletekbe tudsz venni. Kis pohárka féleségbe van és van hozzá egy pálcika amivel felkenheted.
2010. jan. 15. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Krémmel ne csináld, olyan, mintha borotválnád, ráadásul lehet, hogy csúnyán kipirosodik, pöttyös lesz, stb (allergiás reakció).

Gyantából két félét lehet venni, hideg és meleggyantát (ez utóbbit használják a kozmetikusok is, pepecselősebb). Én hideggyantát használok, lehet kapni direkt olyat ami arcra való. A dobozban több, kettesével összetapasztott papírcsík van, amiket a gyantás oldalukkal felragasztasz a szőrre, és egy határozott mozdulattal letéped. Hetekig nincs vele gond utána:)

2010. jan. 15. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2010. jan. 16. 00:46
 7/7 anonim válasza:
Én már egy ideje kozmetikushoz járok, és nekem kiszőkíti, azt mondta, hogy egy idő után el fog tűnni, kíváncsi leszek, de legalább bevált eddig! :)
2010. jan. 16. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!