(Avonnál) Ajánlanátok olyan terméket, ami eltünteti a mitesszereket? Valami ami 2-3 napon belül láthatóvá válik!
Szeptemberben megyek 8. osztályba, és most már nagyon oda figyelek a bőrömre! De nyáron nagyon mitesszeres lett az orrom (gondolom ez nyáron normális)... Próbáltam a tojás fehérjét és citrom levet össze keverve, de nagyon nem segített! Vagy van esetleg valami otthon készíthető cucc? :D
Ha van olyan ami nektek bevált, akkor kérlek írjátok le, hogy milyen hamar éreztétek a változást! :) és milyen rendszerességgel vittétek fel az érintett területre.
#1 komi: köszi! én is kipróbálom ezt az egy hetes víz kúrát! :D tesztelem , hogy a bőröm hogyan reagál erre! gondolom kell egy kis idő, hogy meg szokja... :)
#2 komi: egyszer el jutok oda! :D
Ne használj avonos dolgokat.
1. Van hatásosabb krém tőle, nem is kevés.
2. Nem mindenkinek jó, sokan allergiások valamelyik összetevőjére, annak ellenére, hogy
3. - állatokon kísérleteznek.
Avont felejtsd el, a legtöbb kencéjük csak árt a bőrnek.
Mitesszerek ellen a rendszeres arctisztítás segít. Kamillás gőzölés után tiszta kézzel ki kell nyomkodni. De tej+zselatinos mitesszer tapaszt is csinálhatsz otthon. Gőzölni minden előtt fontos, másképp nem jönnek ki a mitesszerek.
nekem sosem voltak ilyen problémáim, de az Avon Clearskin termékcsaládját ajánlom az elhangzottakkal ellentétben, nagyon jó termékcsalád!
Ügyelj a helyes arctisztításra: tisztít, tonizál és hidratál! Használj hetente 1-2 alkalommal arcradírt és maszkot!!!
és igen, jót tesz a sok folyadék, néha 1-1 kozmetikus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!